1-0 για τους Τουρκους....τυπε εκτος του οτι το ξερουμε ειναι ξενερωμα να το γραφεις εδω....
Στο επομενο νικαμε εμεις ομως.... το ξερες???
1-0 για τους Τουρκους....τυπε εκτος του οτι το ξερουμε ειναι ξενερωμα να το γραφεις εδω....
θα μας ψωλιασουν σημερα...τι Βησιγότθοι είναι τουτοι.... :S :S :S :S
ειμαστε gay μπροστα τους ...![]()
τυπε στο νημα τα εχουν γραψει πριν καν μαθεις οτι παιζουμε με τους τουρκοι.....ξενερωνεις κοσμο ομως.πηγαινε στα σποιλερ και διαβασε λιγο πισω και μετα ελα να μας δωσεις κανα ινσαιντ ινφο1-0 για τους Τουρκους....
Στο επομενο νικαμε εμεις ομως.... το ξερες???
ολα τα στηνει ο πουστροσκαιΤην μερα που ψηφιζουν το 4ο μνημονιο,ολοι στο ΣΚΑΙ,
θα βλεπουν κοκορομαχιες...
Τελικα τιποτα δεν αφηνουν στη τυχη τα μουνοπανα!!!!
![]()
![]()

καθε απογευμα που σχολαω το νημα εχει +50 σελιδες... που να το ξερω οτι το ξερετε, ρε μπαγλαμα???τυπε στο νημα τα εχουν γραψει πριν καν μαθεις οτι παιζουμε με τους τουρκοι.....ξενερωνεις κοσμο ομως.πηγαινε στα σποιλερ και διαβασε λιγο πισω και μετα ελα να μας δωσεις κανα ινσαιντ ινφο
εκει δεν ειναι ποσταρισμα...Βεβαια...ποσταρεις και στο νημα του ΠΑΟΚ..
Που να προλαβεις να τα παρακολουθεις ολα??
![]()
![]()
![]()

καθε απογευμα που σχολαω το νημα εχει +50 σελιδες... που να το ξερω οτι το ξερετε, ρε μπαγλαμα???
ολη την μερα στο μπου θα ειμαι??? Τι ειμαι??? κανας βουτυρολελες που τρωει τα λεφτα του μπαμπα???

σιγα το θηριο ρε μαλακα.....αυτον τον εχω για πρωινο στον παγκο και στις αρσεις θανατουΑνίκητος! Αυτό είναι το θηρίο των Τούρκων που θα κληθεί να αντιμετωπίσει σήμερα ο Αγγελόπουλος
Είναι ο παίκτης που θεωρείται το απόλυτο φαβορί και για την κατάκτηση του Survivor της Τουρκίας, αφού στις μονομαχίες με συμπαίκτες και αντιπάλους σαρώνει.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ναυαρχε ο χελ ειναι συνεχεια στο ακαντεμυ και βγαινει με ελληνιδεςΕσυ οτι εισαι μαλακας το ξερεις τυπε;![]()
![]()
![]()
Τοτε τι κανεις στο ΜΠΟΥ?καταρχας εχω διπλασιους τετρακεφαλους χαλαρα
Την μερα που ψηφιζουν το 4ο μνημονιο,ολοι στο ΣΚΑΙ,
θα βλεπουν κοκορομαχιες...
Τελικα τιποτα δεν αφηνουν στη τυχη τα μουνοπανα!!!!
![]()
![]()
με τετοια βυτια που σε καβαλουσαν και γαμουσες τυπε, λογικο είναι να εχεις διπλάσιους τετρακέφαλους τυπε....εδώ μιλαμε για κανονικους ανθρώπους...καταρχας εχω διπλασιους τετρακεφαλους χαλαρα
τυπε 10 χρονια νεοτερος να μουν θα γαμουσα χαλαρα τα τουρκακια ....να χα μονο τα χρονια του πριαμουΤοτε τι κανεις στο ΜΠΟΥ?
Αδικησε...Για τον ΑΓΙΟ ΔΟΜΗΝΙΚΟ εισαι..
Ειδα τυπε και στα προηγουμενα τρια μνημονια που δεν υπηρχε Σαυραβαιβορ...της πουτανας ειχε γινει απο τις λαικες κινητοποιησεις και εγαμηθην ο Διας.