Διαγραμμένο μέλος 165440
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 203
- Πόντοι
- 66
Και εμένα μου αρέσει η κατσαρίδα. Να φανταστείς ότι είδα μια πράγματικη σήμερα στην αυλή και την άφησα να ζήσει.Τρελός έρωτας :S :S :S
Και εμένα μου αρέσει η κατσαρίδα. Να φανταστείς ότι είδα μια πράγματικη σήμερα στην αυλή και την άφησα να ζήσει.Τρελός έρωτας :S :S :S
τυπε θα σου πω οτι ειπα και σε ενα αλλο παιδι μην βριζεις τον κυπριο γιατι τοτε ταυτιζεις τα θελω σου με τον ποδολαγνο που μισει τον κυπριο και σε βλεπω να κανεις γκεστ εμφανιση στο υπογειο του.φιλικαΣε καθε αγωνισμα ειναι προκλητικοι και ειρωνες...ειδικα αυτο το αρχιδι η κοτα ο Κυπριος που ολο λεει πισω απο τη πλατη τους και στα μουτρα τους ειναι ολο γλυκες και ευγενειες.
Καλα ο Τζακ Ντανος ειναι βλακας και ψυχακιας...αλλιως θα ειχε παρει το παιχνιδι για πλακα.

τυπε η Ελισαβετ αν πεσει στα χερια μας δεν θα εχει την ιδια τυχη :S :S :SΚαι εμένα μου αρέσει η κατσαρίδα. Να φανταστείς ότι είδα μια πράγματικη σήμερα στην αυλή και την άφησα να ζήσει.
Ακριβώς έτσι, τύπε. Σίχαμα ο Κύπριος. Αλλά ο Ντάνος τσιμπάει.Σε καθε αγωνισμα ειναι προκλητικοι και ειρωνες...ειδικα αυτο το αρχιδι η κοτα ο Κυπριος που ολο λεει πισω απο τη πλατη τους και στα μουτρα τους ειναι ολο γλυκες και ευγενειες.
Καλα ο Τζακ Ντανος ειναι βλακας και ψυχακιας...αλλιως θα ειχε παρει το παιχνιδι για πλακα.
Ο Κύπριος είναι νεοναζί τύπε !τυπε θα σου πω οτι ειπα και σε ενα αλλο παιδι μην βριζεις τον κυπριο γιατι τοτε ταυτιζεις τα θελω σου με τον ποδολαγνο που μισει τον κυπριο και σε βλεπω να κανεις γκεστ εμφανιση στο υπογειο του.φιλικα![]()

τυπε η Ελισαβετ αν πεσει στα χερια μας δεν θα εχει την ιδια τυχη :S :S :S
τυπε ο ομορφουλης που εχει χαθει 1,5 μηνα λες ναναι στην υπογα; :S :S :Sτυπε θα σου πω οτι ειπα και σε ενα αλλο παιδι μην βριζεις τον κυπριο γιατι τοτε ταυτιζεις τα θελω σου με τον ποδολαγνο που μισει τον κυπριο και σε βλεπω να κανεις γκεστ εμφανιση στο υπογειο του.φιλικα![]()
τυπε η Ελισαβετ αν πεσει στα χερια μας δεν θα εχει την ιδια τυχη :S :S :S
τυπε κατσε,τωρα μπηκε μεσα,μεχρι να διχτυωθει με κινητα κλπ θα περασει λιγος καιρος :S :S :SΟ σταρνταστ εμφανιστηκε?
χαχαχχχχχαααα παει και αυτοςτυπε ο ομορφουλης που εχει χαθει 1,5 μηνα λες ναναι στην υπογα; :S :S :S
και μετα του εφταιγε ο Σπαλ χααχχαχαχααχα ξεροχυνω με τους κωλοτουμπες εδω μεσα που υποστηριζουν διασημους αλλα ξεχνανε τι κανανε αυτοι με σημαιες τραγουδια βουτιες στη πισινα κτλ κτλ κτλ...τυπε ο ομορφουλης που εχει χαθει 1,5 μηνα λες ναναι στην υπογα; :S :S :S
τυπε ο ομορφουλης που εχει χαθει 1,5 μηνα λες ναναι στην υπογα; :S :S :S

το ψωνιο ο πετσετας λεει ότι λογω της ζωης που κάνει έχει μπει σε πολλές βιλες![]()
![]()
![]()