troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 40.762
- Πόντοι
- 5.506
για πιτσα σε εχω...Σκέφτομαι τι έπαθλο φαγητού να κερδίσω σήμερα?![]()
για πιτσα σε εχω...Σκέφτομαι τι έπαθλο φαγητού να κερδίσω σήμερα?![]()
Λείπει και ο κατατρεγμένος Τόμα να μου δώσει φως απο την εμπειρία του.για πιτσα σε εχω...
![]()
![]()
![]()
περιμενε τοτε να παει 9 να παρεις ιδεες απο μαστερ σεφΛείπει και ο κατατρεγμένος Τόμα να μου δώσει φως απο την εμπειρία του.![]()
Λές να φορέσω ποδιά?περιμενε τοτε να παει 9 να παρεις ιδεες απο μαστερ σεφ
αν και τοχεις...κατσε μη το κανειςΛές να φορέσω ποδιά?![]()
Να κερδισει στο τελος η Βλαχαβανη και όλη η Ελλαδα να ψηφίζει Ντανο >>
>
>
>
Θα καει το Σκαι .....

Λές να φτιάξω μια καρμπονάρα,προλαβαίνω το σούπερ.αν και τοχεις...κατσε μη το κανεις
Τον ράβουν μετα τήν αφαίρεση νεφρού.Που είναι ο Νάσος από τα 'χθές:S :S :S

μετα απο υστερια της ελληνιδας που βγηκε η λαουριτα ειναι δεμενος στο μεσιανο καταρτι και τον μαστιγωνουν πειρατες μανΠου είναι ο Νάσος από τα 'χθές:S :S :S
γαματο ρε συ...απο δευτερα διαιταΛές να φτιάξω μια καρμπονάρα,προλαβαίνω το σούπερ.
τυπε τωρα που το λες γυρισε μια ολοκληρη σελιδα χωρις εναΔε νομιζω να γινει τοσο φανερη νοθεια γιατι θα ξεφτιλιστει εντελως ο ΣΚΑΙ
Λογικα στην επομενη ψηφοφορια των διασημων η Βαλαβανη θα φυγει![]()
κανε εναΠαιδιά νιώθω ότι η ζωή μου χωρίς Σουρβαιβορ είναι ένα τίποτα. Το νιώθετε και εσείς αυτό?
κανε εναπουτσα θα νοιωσεις καλυτερα
![]()
![]()
![]()
![]()
τι εχουμε εδω ρε παιδια κατσε να ριξω εναν![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γαμω το πουστροκαναλο γαμω τον πουστη τον τουιτυ
Παιδιά νιώθω ότι η ζωή μου χωρίς Σουρβαιβορ είναι ένα τίποτα. Το νιώθετε και εσείς αυτό?
Τυπε οταν τελειωσει το Σαυραβαιβορ αυτοκτονεις;Να πω στη Διωξη Ηλεκτρονικου να σε εχουν στα υποψην...
Το παραπηρες σοβαρά και εσυ. Ούτε ένα αστείο δεν μπορούμε να κάνουμε...Τυπε οταν τελειωσει το Σαυραβαιβορ αυτοκτονεις;Να πω στη Διωξη Ηλεκτρονικου να σε εχουν στα υποψην...
Οι συμβουλές σου είναι πάντα αξιόλογεςκανε εναπουτσα θα νοιωσεις καλυτερα
![]()
![]()
![]()
![]()