giatioxi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 387
- Πόντοι
- 186
και στο μπλοου τζομπ καλη θα ειναι τυπε
Δεν νομίζω :S :S :S
και στο μπλοου τζομπ καλη θα ειναι τυπε
τυπε ειναι μαιντ γκειμ....σημερα γινετε αυτο αυριο σκουπιδιαζουμε αλλον...θα βρουνε τροπο να ανακατεψουν την τραπουλα ;)
νομιζω οτι απο ενα σημειο και μετα παιζει ο καθε ενας για παρτη τουΤι τράπουλα να ανακατέψουν γαμώ την τρέλα μου αν ο ψυχάκιας ντάνος μείνει με λάουρα,κοκκινακη,μπο ?
γιατι ρε φιλε? :SΔεν νομίζω :S :S :S
τυπε δεν το βλεπω "αγωνιστικα"το παιχνιδι :S :S :S
στηριζουμε και μαστερ σεφ τυπεSorry, για το μαγειρικό οίστρο του πολίστα το βλέπεις ?
ηταν με dr alban κλασσικα αλλα ξενερωσε με τα προχθεσινα και γουσταρεικαι 3Ανασο η ελληνιδα με ποιον ειναι? (στο παιχνιδι λεω)
τρικυμια στο μυαλο της :S :S :Sαντε ρεμαλια,σας αφηνω,καλη διασκεδαση και μην γραψετε 50 σελιδες ως αυριο
:S :S :SΚαλά να περάσεις νάσο, πάμε για 100 σελίδες σήμερα :S :S :Sηταν με dr alban κλασσικα αλλα ξενερωσε με τα προχθεσινα και γουσταρεικαι 3Ατρικυμια στο μυαλο της :S :S :Sαντε ρεμαλια,σας αφηνω,καλη διασκεδαση και μην γραψετε 50 σελιδες ως αυριο
:S :S :S
Αν εχει γινει καραμελα η γλειφιτζουρι, αυτο δεν το γνωριζω..Kαλα αυτο εχει γινει και λιγο καραμελα λιγο
εκτος του αγγελοπουλου που τον ειχανε ψηφισει και στην αλλη ομαδα του για να τον διωξουνε και δειχνει ειναι ψυχακι
δεν ειχανε προτεινει και κανεναν αλλον δυνατο παικτη(την καλλεργη δεν την βαζω γιατι ητανε και 1 εβδομαδα)
και οι μαχητες με την κλικα του μισθοφλωρου ειχανε βγαλει τον φουσκωτο προτεινομενο και οι αλλοι και την ξεκωλιδα
απλα τους κρατησε ο κοσμος
pou pas ? αιτηθηκες αδειας??ηταν με dr alban κλασσικα αλλα ξενερωσε με τα προχθεσινα και γουσταρεικαι 3Ατρικυμια στο μυαλο της :S :S :Sαντε ρεμαλια,σας αφηνω,καλη διασκεδαση και μην γραψετε 50 σελιδες ως αυριο
:S :S :S
νομιζω οτι απο ενα σημειο και μετα παιζει ο καθε ενας για παρτη του
γιατι ρε φιλε? :S
γιατί το λες τύπε; διαίσθηση;![]()
στηριζουμε και μαστερ σεφ τυπε
στηριζουμε και μαστερ σεφ τυπε

βαλε και το ντανς και το φαμιλιαρ ενω ριχνουμε και μια ματια στο κανε μου λαικ τυπε την στιγμη που εχει μπαλα μπασκετ νταιμοντ λιγκ στιβο και καμια ταινια.....λαχανιασα.Και μαστερ σεφ στηρίζουμε![]()
![]()
![]()
Αν εχει γινει καραμελα η γλειφιτζουρι, αυτο δεν το γνωριζω..
Ο κοσμος απ' οτι φαινεται ψηφιζει κοντρα κ' εναντιον των κλικων..
Ειτε αφορα τους μαχητες, ειτε αφορα τους 3-το διασημους..
Και επαληθευεται συνεχως αυτο, σχεδον καθε εβδομαδα.
τι εγραψες? στα σποιλερ ομως απαντησηΠάντως τώρα ένα πουλάκι μου είπε ευχάριστα νέα από Δομίνικο που επιβεβαιώνουν όσα έγραψα το μεσημεράκι![]()