Jigsaw24
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2013
- Like
- 761
- Πόντοι
- 96
Ο μπουρτζόβλαχος ο Γαβράς έκανε κίνηση πάντως. Πιστεύω το Ειρηνάκι θα προβάλει σθεναρή αντίσταση

DURA LEX, SED LEX...
Δε μπορει να ειστε ολοι ικανοποιημένοι....
Ποτε....Σιγα μη δω τις αδερφαρες...Τυπε πετας ενα αναφορα και μετα πας και βλεπεις Πουσταρ Ακαντεμι... :S
Σήμερα θα έχει τσακωμούς? Κάτι τέτοιο μου φαίνεται ότι είδα.
Όταν φτάνει στα τελικά τρίωρο θα είναι :S :S :Smono μιση ωρα επαναληψη??περιμενα κανενα τριωρο επαναληψη τυποι
Η ντεμυ μου είναι άγνωστη, η Γιούβε θα προκριθει, άρα το Σουρβαιβορ είναι μονόδρομος.Βαρυ προγραμμα σημερα.
Ντεμυ, σαρβαιβορ και Γιουβεντους-Μονακο.
και μαστερ σεφ χα χαΒαρυ προγραμμα σημερα.
ακι μαστερ σεφ εχει αλλα παλι ειμαι χορτατοςΗ ντεμυ μου είναι άγνωστη, η Γιούβε θα προκριθει, άρα το Σουρβαιβορ είναι μονόδρομος.
Γιουβεντους-Μονακο. αυτο τι το θελες? αδερφες ειμαστε?Βαρυ προγραμμα σημερα.
Γιουβεντους-Μονακο. αυτο τι το θελες? αδερφες ειμαστε?
Εγω το αντιθετο ηξερα τύπε, οτι αδελφη εισαι αν ΔΕΝ ασχολεισαι με μπαλα.Γιουβεντους-Μονακο. αυτο τι το θελες? αδερφες ειμαστε?
πουτσα μοσχαρι ποντικι με σαλτσουλα εινα μονοδρομοςΗ ντεμυ μου είναι άγνωστη, η Γιούβε θα προκριθει, άρα το Σουρβαιβορ είναι μονόδρομος.
Και αν σου πω οτι εχω να ετοιμασω και κατι για την δουλεια μου αυριο?και μαστερ σεφ χα χα
Αδερφή είσαι όταν σε τρυπάνε απο πίσω είτε βλέπεις είτε όχι μπάλα.Εγω το αντιθετο ηξερα τύπε, οτι αδελφη εισαι αν ΔΕΝ ασχολεισαι με μπαλα.
ΠςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςΑδερφή είσαι όταν σε τρυπάνε απο πίσω είτε βλέπεις είτε όχι μπάλα.
Μετά το πουτσα θέλει κόμμα τυπεπουτσα μοσχαρι ποντικι με σαλτσουλα εινα μονοδρομος