troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 40.762
- Πόντοι
- 5.506
εχεις γουστο τυπε μου αρεσειςΚαλυτέρα το δαλιδάκι, σιγά την σάπια :S :S :S
εχεις γουστο τυπε μου αρεσειςΚαλυτέρα το δαλιδάκι, σιγά την σάπια :S :S :S
Αυτό εννοείτε man :S :S :Sτυπε μην βλεπεις που φανηκε κωλαντερο,κατα λαθος,δεν το θελε :S :S :S
δεν ηξερε οτι θα το δειξει η τιβι τυπε...την παραπλανησε ο μενιοςτυπε μην βλεπεις που φανηκε κωλαντερο,κατα λαθος,δεν το θελε :S :S :S
Ρε man γιατί έριξες πέτρα δίπλα :S :S :Sεχεις γουστο τυπε μου αρεσεις
πηραν το λολιτακι ρε μαν και δεν το αντεξα...ασε που μου ειπε ο μενιος να κανω αυτο το κολπο και ξαφνικα να ξαναμπω οπως κανουμε στο σοου εκει.Ρε man γιατί έριξες πέτρα δίπλα :S :S :S
Ευγε νεε μου και 1 ημερα extra απο μενα!!!μαν εγω παρουσιαστηκα πριν αλλα
αιτουμαι 3ωρης αδειας εξοδου αυριο 8-5-2017 διοτι εις την εξοδο μου εις τας καβαλα θα βγω με μικροτερο12 χρονια γκομενακι!!!!!!!
σας ευχαριστω κε ναυαρχε εκ των προτερων
ναυαρχε με ρεγουλο τα εξτραδακια δεν εχουν μεινει πολλοι στο νημαΕυγε νεε μου και 1 ημερα extra απο μενα!!!
σωστα τυπε,για αυτο βγηκε με μουνι και κωλοτρυπιδι φορα παρτιδα απο το σπιτι :S :S :Sδεν ηξερε οτι θα το δειξει η τιβι τυπε...την παραπλανησε ο μενιος
Τέτοιος έρωτας με το λολιτάκι;; Πάμε για δαλιδάκι τώρα :S :S :Sπηραν το λολιτακι ρε μαν και δεν το αντεξα...ασε που μου ειπε ο μενιος να κανω αυτο το κολπο και ξαφνικα να ξαναμπω οπως κανουμε στο σοου εκει.
μπαινοβγαινουν ολοι παιζουν κατι ασχετοι μουσικοι ακομα και ο καρβελας εχει βαρεσει τακουνι με τα μαγικα του μενιου
Ευγε νεε μου και 1 ημερα extra απο μενα!!!
μαν πολλα χρονια στο κουρμπετι..Ευγε νεε μου και 1 ημερα extra απο μενα!!!

τυπε παραλιγο να παρεις και αλλη αδικαιολογητως :S :S :SΤι ειναι αυτο το στραβοχυμενο χομπιτ ρε τυποι;

τυπε παραλιγο να παρεις και αλλη αδικαιολογητως :S :S :S