ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 26.347
- Πόντοι
- 24.596
ετσι τυπε :S :S :SΤυπε δεν το εγραψα σωστα,δεν εννοουσα πως εχει ξεφυγει απο την φαση...
εννοουσα πως εχει ξεφυγει απο τον πλανητη γη...
ετσι τυπε :S :S :SΤυπε δεν το εγραψα σωστα,δεν εννοουσα πως εχει ξεφυγει απο την φαση...
εννοουσα πως εχει ξεφυγει απο τον πλανητη γη...
τι να πρωτοκανει στην Κοστα Ρικα τυπε;ποτε να προλαβει να δοκιμασει ολα τα χαρμανιαείναι μεγάλο νούμερο ο τύπος
Άρρωστα ματαιόδοξος
Εμένα μου άρεσε στη συνέντευξη για το ζιπλάιν που είπε δεν έχω κάνει ποτέ, είχα ευκαιρία να κάνω στην Κόστα Ρίκα αλλά δεν έκανα
Ε ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΣ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΤΌΤΕ; Για να μας πεις ότι έχεις πάει Κόστα Ρίκα; ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΣΟ ΓΑΜΑΤΟΣ; Σαλτα και γαμησου μπετοβλακα!!

συνεχιζουμε να ψηφιζουμε-σκουπιδιαζουμε dyke και βρωμουσα![]()
![]()
![]()
τυπε με στεναχωρησες.κριμα οι 1000 ψηφοι που θα παρει :'( :S :S :SΤυπε ο Παναρας ειπε σημερα στην Μελετη οτι η dyke εχει αναλαβει να παιξει τον ρολο της σκύλας ενω στην πραγματικοτητα ειναι το καλυτερο κοριτσι. :S :S :S
τυπε εγω δεν το πιστευω οτι το παιζει καλα παν οι ψηφοιτυπε με στεναχωρησες.κριμα οι 1000 ψηφοι που θα παρει :'( :S :S :S
συγκινητικος ο orestis-faidon tsangk

τυπε αν παρατηρησεις ολους που σκουπιδιαζαμε στεναχωρηθηκαμε οταν εφυγαν...συγκινητικος ο orestis-faidon tsangk
αλλα προτιμαμε χιλιες φορες τη κατσαριδα...
![]()
εκτος χανταμπακη..τυπε αν παρατηρησεις ολους που σκουπιδιαζαμε στεναχωρηθηκαμε οταν εφυγαν...
σωστο...το ιδιο θα γινει και με το αβυζο μουνοπανοεκτος χανταμπακη..
αλλα εκοψε τηλεθεαση ο πουστης... :-
Πιστεύω ότι θα συγκινηθεί μόνο ο Νάσος αν φύγει η dyke :S :S :Sσωστο...το ιδιο θα γινει και με το αβυζο μουνοπανο
γιατι ρε μαν? ανησυχησα τωρα....Πιστεύω ότι θα συγκινηθεί μόνο ο Νάσος αν φύγει η dyke :S :S :S
Δεν ξέρω αν την γουστάρει η ελλεϊνίδα του, εκείνος όμως λιώνει απ' ότι έχω καταλάβει :S :S :Sγιατι ρε μαν? ανησυχησα τωρα....
την γουσταρει η ελληνιδα του?
τον χασαμε τον νασο :SΔεν ξέρω αν την γουστάρει η ελλεϊνίδα του, εκείνος όμως λιώνει απ' ότι έχω καταλάβει :S :S :S
:S :S :Sτον χασαμε τον νασο :S