Gunnar
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 80
- Πόντοι
- 76
Αν ισχύει αυτό προσκυνώ το μέγα δάσκαλο που πρόλαβε και σούβλισε τη μουνάρα μέσα σε λίγες μέρες.![]()
![]()
![]()
Aν και δεν ήταν και πολύ δύσκολο να σουβλίσει τη Μαριάννα...
Αν ισχύει αυτό προσκυνώ το μέγα δάσκαλο που πρόλαβε και σούβλισε τη μουνάρα μέσα σε λίγες μέρες.![]()
![]()
![]()
Ε,όχι και νυμφομανής,αλλά μάλλον εύκολη αφού και σε προηγούμενο παιχνίδι που ήταν (ένα με πατινάζ στον αντέννα) είχε πηδηχτεί αμέσως με έναν Ρώσο...Τι εννοείς τύπε; Είναι νυμφομανής; :o
πουτανακι δηλαδηΕ,όχι και νυμφομανής,αλλά μάλλον εύκολη αφού και σε προηγούμενο παιχνίδι που ήταν (ένα με πατινάζ στον αντέννα) είχε πηδηχτεί αμέσως με έναν Ρώσο...
Την απαξιωσες τύπεπουτανακι δηλαδη![]()
το κεφαλακι μονο τυπε :S :S :S
Μηπως τον ακουμπουσε στον κινεzο, ο πετσετας..;![]()
Η αδελφή τηςκινέζας όμως ειναι καλό μουνάκι και αμα μπεί στο επόμενο θα τον παίζουμε νυχθημερόν

Γελας μαζι μου τυπε; :S :S :S
γιατι το λες αυτο τυπεΣαν Ladyboy Μοιάζει Τύπε !!!![]()
![]()

δεν ξεχνιομαστε,στηριζουμε βρωμουσα για δευτερη θεση

Τύπε, λες ο Τσανγκ να είναι ΠΑΣΟΚάρα και γι'αυτό την έχει στη μπούκα;
Λετε παλια να την επιναν παρεα?Η γνωστή dj και ραδιοφωνική παραγωγός Μάγκυ Χαραλαμπίδου προέβλεψε τον νικητή του τηλεοπτικού ριάλιτι Survivor.
Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ένθετο Secret δήλωσε ότι ο νικητής του Survinor θα είναι ο Γιώργος Χρανιώτης από την ομάδα των «Διασήμων».
«Πολύ φίλος μου είναι ο Γιώργος Χρανιώτης. Είναι όλο αυτό που ζει. Μου αρέσει πολύ μέσα στο παιχνίδι, περνάει καλά ο ίδιος. Τον ξέρω καλά τον Γιώργο, δεν σκέφτεται το έπαθλο, το βλέπει όλο αυτό σαν εμπειρία ζωής. Είναι ήσυχη δύναμη, έχει ισορροπία στην ψυχή του. Τον βλέπω ακόμα και νικητή» είπε μεταξύ άλλων η γνωστή dj.
γιατι παλια τυπε,τωρα τι κανουνΛετε παλια να την επιναν παρεα?![]()