ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 26.351
- Πόντοι
- 24.596
και γω τυπε στην φωτο μου εχω τον Nacho Vidal :S :S :SΔηλώνει τύπισσα man :S :S :S
και γω τυπε στην φωτο μου εχω τον Nacho Vidal :S :S :SΔηλώνει τύπισσα man :S :S :S
και γω τυπε στην φωτο μου εχω τον Nacho Vidal :S :S :S
τυπε ασε τωρα που δεν εχει πολλα μελη μεσα-οπως ειναι μονιμα η ακαδημια δηλαδη-να την πεσουμε μπας και γαμησουμε :S :S :SΕίναι αυτό που πιστέυω.
Με εσπρέσσο όμως κλείνουν όλα τα στόματα.Έτσι το είπα, στην ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι.. :S :S :S
τυπε πως παν τα κεφια; :S :S :SΈτσι το είπα, στην ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι.. :S :S :S
Πόλλοι να γαμήσουν ξεκίνησαν και στην καλύτερη έχασαν νεφρό στην χειρότερη παρθενιά.τυπε ασε τωρα που δεν εχει πολλα μελη μεσα-οπως ειναι μονιμα η ακαδημια δηλαδη-να την πεσουμε μπας και γαμησουμε :S :S :S
δεν ειναι ακριβως στοματα τυπε :S :S :SΜε εσπρέσσο όμως κλείνουν όλα τα στόματα.
λες να ξυπνησουμε σε μπανιερα με παγο τυπε και ενα κινητο διπλαΠόλλοι να γαμήσουν ξεκίνησαν και στην καλύτερη έχασαν νεφρό στην χειρότερη παρθενιά.
Έτσι κ έτσι man, εσύ τι λέει, όλα καλά;τυπε πως παν τα κεφια; :S :S :S
Αυτό ειναι καλό σενάριο,υπάρχει και η εκδοχή γάζα και κάδος.λες να ξυπνησουμε σε μπανιερα με παγο τυπε και ενα κινητο διπλα:S :S :S
γιατι τυπε,τι επαθες; :S :S :SΈτσι κ έτσι man, εσύ τι λέει, όλα καλά;
Αυτό ειναι καλό σενάριο,υπάρχει και η εκδοχή γάζα και κάδος.

Με εσπρέσσο όμως κλείνουν όλα τα στόματα.
Παθωνυπαρχει εκδοχη να ειναι τραβελι η χοντρη
Αυτα είναι φετιχ.Ξέχασες μανταλάκι κ τάπα :S :S :S