adreasfairways
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.301
- Πόντοι
- 216
μπα θα κανουμε την ανατροπη στο 90 θα δεις!!μαλλον θα κερδισει η ρεαλ τυπε δυστυχως
μπα θα κανουμε την ανατροπη στο 90 θα δεις!!μαλλον θα κερδισει η ρεαλ τυπε δυστυχως
θα ριχνουμε και εκει κανενα ματι..Τυπε δηλαδή θα βλέπεις σουρβαιβορ κ όχι ρεαλ μπαγερν?![]()
βαζελα στο μπασκετ κανεις δεν θα δει?θα ριχνουμε και εκει κανενα ματι..
αλλα εχουμε μια εβδομαδα να δουμε επεισοδιο
και οργιαζουν οι φημες .. :-
Όπως το 1999 η Μάντσεστερ...μπα θα κανουμε την ανατροπη στο 90 θα δεις!!
παιζει και ο παναθηναικος superfoods?βαζελα στο μπασκετ κανεις δεν θα δει?![]()

Η Μπαγερν θα περασει.Αδιαφορα ειναι και τα δυο ματς σημερα
ατλετικο-ρεαλ εχουνε περασει
Εγω θεωρω οτι θα μετρησει το γεγονος οτι η Ρεαλ θελει περισσοτερο αυτη τη στιγμη το πρωταθλημα Ισπανιας, ενω η Μπαγερν θελει περισσοτερο τη διακριση στην Ευρωπη. Επιπλεον ο Αντσελοτι δεν θα ξανακανει το ιδιο λαθος να βαλει ολους τους γέρους στην βασικη ενδεκαδα. Θα δουμε ενα εντελως διαφορετικο παιχνιδι.Aπο που και ως που?
απο οτι φανηκε υπαρχει μεγαλη διαφορα μεταξυ τον ομαδων παρτυ κανανε μεσα στο μοναχο και δεν θα μπορεσουν μεσα στην εδρα τους?
αυριο εχουνε ενδιαφερον με ντορτομουντ που παει για την ανατροπη και την γιουβεντους να αντεξει την σφαγη που θα φαει για να περασει
θα περασει η ρεαλ στα παζελ 5-4Εγω θεωρω οτι θα μετρησει το γεγονος οτι η Ρεαλ θελει περισσοτερο αυτη τη στιγμη το πρωταθλημα Ισπανιας, ενω η Μπαγερν θελει περισσοτερο τη διακριση στην Ευρωπη. Επιπλεον ο Αντσελοτι δεν θα ξανακανει το ιδιο λαθος να βαλει ολους τους γέρους στην βασικη ενδεκαδα. Θα δουμε ενα εντελως διαφορετικο παιχνιδι.
Οσο για τη Γιουβεντους θα περασει ανετα κερδιζοντας και μεσα στην Βαρκελωνη. Εκει πραγματι υπαρχει μεγαλη διαφορα αναμεσα στις δυο ομαδες.
Δυο στα τεσσερα σε βλεπω.Σημερα
Ρεαλ περναει
ατλετικο περναει
αυριο
ντορτουμντ κερδιζει
μπαρτσελονα κερδιζει
Συμφωνω για νικη Ντορτμουντ και προκριση Ατλετικο.μονο για την μπαρτσελονα εχω αμφιβολια οτι θα κερδισει μπορει να βγει και κανα χι
τα αλλα τα εχω δεδομενα
Εγώ πιστεύω θα γίνει υπερματς. Δεν είναι καθόλου σίγουρη η Ρεάλ για εμένα.Η Μπαγερν θα περασει.
(Βρίσκονται υπό διάλυση)το νημα φθινει