Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ωραιος τυπε ο παναρας θα σε ευγνωμονει για αυτοΑλλαξα γνωμη γιατι παρατηρησα οτι εδω μεσα μπαινουν μεγαλα μυαλα.
Καλά τα λές και τον Σπαλιάρα στο δούλεμα τον είχαν και ξαφνικά έγινε καλος(βάλτε τον τόνο όπου θέλετε),οι μαχητές είναι απείρως χειρότεροι σαν χαρακτήρες απο ποιόν να αρχίσεις και που να τελειώσεις και τους χαλάει ο Χάντα και η Ευριδίκη,Γιατί?Επειδή πρότειναν τον Ντάνο ε καλά και τ'αρχίδια μας κουνιούνται για τον Ντάνο και τον κάθε Ντάνο.το θρεντ ξεκινησε και γιγαντωθηκε χαρη στην πλακιτσα και τον χαβαλέ,
το να δημιουργουν μερικοι εχθρούς και να βριζουν ανωνυμα αυτόν τον τυπο τον χανταμπακη (δεν τον ξερω - δεν μ' αρεσει η φατσα του) επειδή εκανε καποιες γκριμάτσες ή χειρονομιες σ' ένα ριαλιτυ, αυτό με ξεπερναει
και μου δειχνει την αμηχανια ενος κοσμου που αρέσκεται να δημιουργει φανταστικούς "κακους" :S
το θρεντ ξεκινησε και γιγαντωθηκε χαρη στην πλακιτσα και τον χαβαλέ,
το να δημιουργουν μερικοι εχθρούς και να βριζουν ανωνυμα αυτόν τον τυπο τον χανταμπακη (δεν τον ξερω - δεν μ' αρεσει η φατσα του) επειδή εκανε καποιες γκριμάτσες ή χειρονομιες σ' ένα ριαλιτυ, αυτό με ξεπερναει
και μου δειχνει την αμηχανια ενος κοσμου που αρέσκεται να δημιουργει φανταστικούς "κακους" :S
Τυπε εδω του ευχονται να ψοφήσει και να μην βρει ποτε ξανα δουλεια στην ζωη του.
Κατα τα αλλα ο κοσμος που τον εβγαλε ειναι ο καλόψυχος και ο χαντα το κωλοπαιδι. :S :S :S
Ο Χανταμπακης θα εχει τον τελευταιο λογο.
re man τι εκανες και σε προειδοποιουν??warned?τι εγινε παλι??μηνλειψω λιγο στο εξωτερικο κ ολα αλλαγμενα ειναιΟ Χανταμπακης θα εχει τον τελευταιο λογο.
αααααααχχαχαχαχαΕσυ αλβανιάρη πιτσιρίκο μην μιλάς... ακόμη πράσινος είσαι...
Τυπε εδω του ευχονται να ψοφήσει και να μην βρει ποτε ξανα δουλεια στην ζωη του.
Στο διπλανό είμαστε τα σοβαρά παιδιάτυπε τελικα οι μπαχαλακηδες υπερισχυσαν και σ' αυτό το θρεντ :S :S
εχεις 100% δικιοΣτο διπλανό είμαστε τα σοβαρά παιδιά
ναι, το νημα σας ειναι ενα ποιοτικο πεδιο συναθροισης ανθρωπων υψηλης κουλτουρας που απολαμβανουν μια τερπνη διεξοδο απο τη συνηθισμενη συνειδηση της πραγματικότηταςεχεις 100% δικιο
Τύπε είπα τη γνώμη μου σε ένα άλλο θρεντ και με είπε κάποιος νούμερο. Την ζεστασιά του θρεντ του Ακαντεμυ δεν την έχω βρει πουθενά. Θα κάθομαι όλη μέρα εκεί μου φαίνεται.εχεις 100% δικιο
και εγω το ιδιο κανω...μονο μια για τσιγαρα βγαινω και μετα παλι εκει...ειναι αλλη ατμοσφαιρα εκειΤύπε είπα τη γνώμη μου σε ένα άλλο θρεντ και με είπε κάποιος νούμερο. Την ζεστασιά του θρεντ του Ακαντεμυ δεν την έχω βρει πουθενά. Θα κάθομαι όλη μέρα εκεί μου φαίνεται.
Συμπεριφερθηκα με ακραιο τροπο σε καποια μελη.re man τι εκανες και σε προειδοποιουν??warned?τι εγινε παλι??μηνλειψω λιγο στο εξωτερικο κ ολα αλλαγμενα ειναι
Τύπε εγώ σε συμπαθώ. Έχεις και υποστηριχτές μην το βάζεις κάτω.Συμπεριφερθηκα με ακραιο τροπο σε καποια μελη.