ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.576
- Πόντοι
- 8.376
διοτι ειναι αχρηστη και την κραταγανε επιτηδες
η παπαδοπουλου και ο χανταπακης κανανε πολεμο και καταστραφηκαν και η δυο θα μπορουσαν να παραμεινουν στο παιχνιδι αν εστελναν την ειρηνη στους μαχητες και οχι σπαλιαρα
δεν ειπα εγω οτι εφυγε η παπαδοπουλου αλλος το εγραψε
δεν θα επρεπε το κοινο να ψηφιζει διοτι δεν ψηφιζει με σωστη κριση θα επρεπε να μετραει και το αγωνιστικο κομματι
Ενα Πραγμα ΔΕΝ Καταλαβαινω...
Ο Χανταπουστρακης Εχει Παρει Τον Πουλο 2 Μερες Απο Το Survivor !!!
Δεν Εχει Ανοιξει Τα Social Του Να Δει Πόσο Τον "Αγαπαεί" Ο Κόσμος ??
Και Αν Τα Ειδε Γιατι Δεν Τα Κλειδωσε ? Αλλα Ακομα Και Σημερα Συνεχιζουν Να Τον Βριζουν Γραφοντας Διαφορα !!!
Ποιος Ξερει Τι Στον "Πουτσο" Γινετε ? Λετε Μετα Το Πακα Να Τον Ξαναδουμε Σαν Φαντη Πουστρονι Μπροστα Μας ?
(ΑΝ Ισχυουν Αυτα Που Γραφουν Για Την Παπαδοπουλου...Δεν Το Βλεπω Απιθανο Να Τον Ξαναφαμε Στη Μαπα) !!!
Τελειως Πουστοκαναλο Ο Σκαι & Η Παραγωγη Του Παιχνιδιου !
Σαν Το Αφεντικο Τους ΤονΚαραφλοπουστα !
Η Παπαδοπούλου αποχώρησε, οριστικά και αμετάκλητα. Χαράς τα ευαγγέλια για Χούτο, Βαλαβάνη και σία.Τυπε εισαι το ιδιο σιγουρος οτι εφυγε η Παπαδοπουλου οσο ησουνα οτι θα μεινει και ο Χανταμπακης![]()
:S :S :S
Η Παπαδοπούλου αποχώρησε, οριστικά και αμετάκλητα. Χαράς τα ευαγγέλια για Χούτο, Βαλαβάνη και σία.
Δεν ξέρω σε ποια αναφέρεσαι φίλε. Το ξέρω από τρίτη πηγή (φίλος μου γνωρίζει άτομο στην παραγωγή) που μέχρι σήμερα έχει βγει ότι μου έχει πει. Δεν στηρίζομαι στα διάφορα sites που 90% λένε μπούρδες.Στο είπε και σενα η νοσοκόμα φίλη του master21;
οκ εδω θα ειμαστε εγω φιλε θα σε κραξω αμα μεινει...Δεν ξέρω σε ποια αναφέρεσαι φίλε. Το ξέρω από τρίτη πηγή (φίλος μου γνωρίζει άτομο στην παραγωγή) που μέχρι σήμερα έχει βγει ότι μου έχει πει. Δεν στηρίζομαι στα διάφορα sites που 90% λένε μπούρδες.
Αν δεν επαληθευθεί, κράξε με ελεύθερα.
Δεν ξέρω σε ποια αναφέρεσαι φίλε. Το ξέρω από τρίτη πηγή (φίλος μου γνωρίζει άτομο στην παραγωγή) που μέχρι σήμερα έχει βγει ότι μου έχει πει. Δεν στηρίζομαι στα διάφορα sites που 90% λένε μπούρδες.
Αν δεν επαληθευθεί, κράξε με ελεύθερα.
δεκτό, αρκεί να πεις και ένα ΟΚ εάν φύγει.οκ εδω θα ειμαστε εγω φιλε θα σε κραξω αμα μεινει...
Φίλε όπως σου είπα, το ξέρω από τρίτη πηγή με ότι ρίσκο αυτό συνεπάγεται.Οκ, απλά κυκλοφορούν δεκάδες (χιλιάδες) σαν και σένα εκεί έξω που έχουν τρίτη πηγή (φίλος μου γνωρίζει άτομο στην παραγωγή) όπως και ο μαστερ21 που φίλη φίλου του νοσοκόμα του μετέφερε "επιβεβαιωμένα" οτι ο Στάθης Ψάλτης είχε πεθάνει.
Το γιατί σπεύδετε να μας "ενημερώσετε" είναι απορίας άξιο.
Πληροφοριες λενε οτι η παπαδοπουλου εθεαθη προ ολιγου στην πλατεια ομονοιας