ovelix1
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 91
- Πόντοι
- 16
Προφανώς το είπα ειρωνικά... Και εννοείται πως η Λάουρα και το γνώθι σαυτόν είναιπολύ μακρινοί συγγενείςδρομοι παραλληλοι. Χαχαχα...
Προφανώς το είπα ειρωνικά... Και εννοείται πως η Λάουρα και το γνώθι σαυτόν είναιπολύ μακρινοί συγγενείςδρομοι παραλληλοι. Χαχαχα...
Δευτέρα έχει πάλι survivor?

Τεταρτη Του Πάσαχα Τύπε Μου !!! :S :S :S
Μεγαλη Χαρμανα Και Στερητικο Εχουμε Να Τραβηξουμε !!!![]()
![]()
![]()
Ντάξει τουλάχιστον να ξεφύγουμε λίγο στο εξοχικό μην χρειαστούμε να κλειστούμε μέσα..
Δηλαδη εκαναν casting και πηρανε τη Λαουρα που δε ξερει κολυμπι?ποιους κοψανε?Αυτους που ειχαν αλλεργια στην αμμο?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τελικά ο Κινέζος μας βγήκε παρτουζιάρης.
Δεν είδα σχόλια όμως πως βλέπετε το ντουέτο Λάουρα-Ελισάβετ.![]()
Ας ελπισουμε καποια μερα το oxι να ειναι oxι, κ' οxι ναι..Γιαυτο αρεσει αυτο το παιχνιδι. Στραπονιαζεις τον κακο.Του χαλας τα σχεδια. Μακαρι να μπορουσαμε να καναμε το ιδιο με τους ρουφιανους τους πολιτικους, τους κακους κρατικους υπαλληλους, οσους βιαζουν ονειρα των πολλων για να μεγαλωσουν το δικο τους οφελος..Το κριτηριο του Ελληνικου λαου ηταν ανεκαθεν αλανθαστο..ομως πλεον ψηφιζεις οχι και σου φορανε το ναι..
τεταρτη?Τεταρτη Του Πάσαχα Τύπε Μου !!! :S :S :S
Μεγαλη Χαρμανα Και Στερητικο Εχουμε Να Τραβηξουμε !!!![]()
![]()
![]()

μεθαδονη στα πρεζακια δηλαδη...Την Κυριακή έχει την εκπομπή της Νονόρας με παρασκήνια και συνεντεύξεις μιλφάρας, καραφλόπουστα μάνατζερ και χανταβλάκα.
τεταρτη?
οχι ρε εγω νωμιζα δευτερα αντε τριτη...
θα εχουμε αυτοκτονιες μεχρι τοτε..
![]()