Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
και επιστημονικη τεκμηριωση ;)μαν εκει στα αθλητικα νηματα ολο βριζονται ενω εδω εχουμε τεκμηριωμενες αποψεις με επιχειρηματα με διανοουμενο διαλογο
Κατα βαθος τον ζηλεουν οι πιρφοροι τυπε,θα θελαν να ειναι αυτοι στη θεση του και να ειναι υποποδια της ΜανταμΤελικα βιαστηκα να μιλησω, οι πιρφοροαγαπουληδες προστατευουν στη ψηφοφορια ζωντοχηρα,βατραχοματα,πλακομουνα και καταδικαζουν τον μινιον αγαπητικο ο οποιος σαν ενας απο μας τη πατησε και εγινε το πλειμομπιλ της αλαζονικης μιλφαρας πιονι στα σατανικα σχεδια της να περασει τον ελλεηνισμο μεσα απο το παιχνιδι. Στιγμες σταθμος οταν στηριζοταν πανω του σα να στηριζοταν σε κουπαστη και οταν του ελεγε να σταματησει να μιλαει σε ενα συμβουλιο οπως η γυναικα του Νταλαρα τον Νταλαρα.
Και στα 2 πούτσα μέχρι τα παπούτσα.Μερα καβλααα
ΠΑΝΑΘΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΡΑΣ!!!![]()
ανακαλεσε τυπε :S :S :SΤο εχω παραδεχτει οτι αν και ειμαι με τον θρυλικο μανατζερ και εναντια στην μισθοφλωροκλικα πιρφοριζω με διδυμη![]()
Το εχω παραδεχτει οτι αν και ειμαι με τον θρυλικο μανατζερ και εναντια στην μισθοφλωροκλικα πιρφοριζω με διδυμη![]()

δεν τελειωσε ακομη,ψηφιζουμε μαζικα κατσαριδαΤελικα βιαστηκα να μιλησω, οι πιρφοροαγαπουληδες προστατευουν στη ψηφοφορια ζωντοχηρα,βατραχοματα,πλακομουνα και καταδικαζουν τον μινιον αγαπητικο ο οποιος σαν ενας απο μας τη πατησε και εγινε το πλειμομπιλ της αλαζονικης μιλφαρας πιονι στα σατανικα σχεδια της να περασει τον ελλεηνισμο μεσα απο το παιχνιδι. Στιγμες σταθμος οταν στηριζοταν πανω του σα να στηριζοταν σε κουπαστη και οταν του ελεγε να σταματησει να μιλαει σε ενα συμβουλιο οπως η γυναικα του Νταλαρα τον Νταλαρα.

όχι ρε τύποι... Είναι μαλακας ο μισθοφόροςΤελικα βιαστηκα να μιλησω, οι πιρφοροαγαπουληδες προστατευουν στη ψηφοφορια ζωντοχηρα,βατραχοματα,πλακομουνα και καταδικαζουν τον μινιον αγαπητικο ο οποιος σαν ενας απο μας τη πατησε και εγινε το πλειμομπιλ της αλαζονικης μιλφαρας πιονι στα σατανικα σχεδια της να περασει τον ελλεηνισμο μεσα απο το παιχνιδι. Στιγμες σταθμος οταν στηριζοταν πανω του σα να στηριζοταν σε κουπαστη και οταν του ελεγε να σταματησει να μιλαει σε ενα συμβουλιο οπως η γυναικα του Νταλαρα τον Νταλαρα.
Τι σου κανει το μακιγιαζ![]()
και είναι και τίγκα στις πλαστικές μικρή κοπέλα...Τι σου κανει το μακιγιαζ![]()
α λεει
όχι ρε τύποι... Είναι μαλακας ο μισθοφόρος
Θυμάστε πως μίλαγε στον Πανάρα μας;
Και είναι και αναγωγος...
αργά ή γρήγορα όλοι θα προσκυνήσουν τον Αρχηγό, ούτως ή άλλως...Τυπε του χε κανει μαγια η σατανιστρια, τωρα που τον εχει αμολησει και τη πεφτει σε Μπο ο μισθοφορος τα λεει καλα με Παναρα.
Τυπε του χε κανει μαγια η σατανιστρια, τωρα που τον εχει αμολησει και τη πεφτει σε Μπο ο μισθοφορος τα λεει καλα με Παναρα.
Ισχύει αυτο τύπε , το εντόπισες
Κατάλαβε ο σεκιουριτάς οτι το μιλφ , τον εχει για καληνυχτακια κ άλλαξε στάση . Σιγά σιγά γυρνάει , υπό την στέγη κ καθοδήγηση του Πάνου . Ο Πάνος σύντομα θα εχει κ 2ο σκυλάκι , τον μισθοφόρο
αργά ή γρήγορα όλοι θα προσκυνήσουν τον Αρχηγό, ούτως ή άλλως...