Διαγραμμένο μέλος 165440
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 203
- Πόντοι
- 66
Και πήγαν και άνοιξαν το άλλο θρεντ την ώρα ακριβώς που γιορτάζαμε τις 500 σελίδες ετουτουνου... 

τυπε ευκολα ξεχνας :S :S :SΤύπε από εμένα οκ.
τυπε εχτες η βρωμουσα ειπε οτι τα αγωνισματα δεν ειναι το αγαπημενο της κομματι του παιχνιδιουΕμενα αμα με διωξετε απο δω θα κανω κλωνο, οσο ειναι μεσα η λαουρα εδω θα σερνομαι, εχω εθιστει τωρα και με τις βρωμικες γυναικες και ερεθιζομαι που τις βλεπω με τα βρωμορουχα στα λασπονερα, μεχρι και σε κοντη συριζαια ειμαι ικανος να την πεσω.
Εχω βρει και το νικ του κλωνου μου, ειμαι καλα προετοιμασμενος.
:S :S :SΤο μοναδικό αγαπημένο της είναι η ώρα του επάθλου που είναι φαγητό.τυπε εχτες η βρωμουσα ειπε οτι τα αγωνισματα δεν ειναι το αγαπημενο της κομματι του παιχνιδιου![]()
![]()
:S :S :S
Ειναι φυρα , το ξερω.τυπε εχτες η βρωμουσα ειπε οτι τα αγωνισματα δεν ειναι το αγαπημενο της κομματι του παιχνιδιου![]()
![]()
ας κανει κανενα τοπλες κ τοτε θα αλλαξουμε ολοι γνωμη ,μαγκεςΕιναι φυρα , το ξερω.
Ειχε δειξει ρογα πριν λιγες μερες, θα ειναι το δυνατο χαρτι του σκαι αν πεσουν τα νουμερα,ας κανειμ κανενα τοπλες κ τοτε θα αλλαξουμε ολοι γνωμη ,μαγκες
Αυτη ειναι δοκιμασια !!για την συγχωρεση μου σας παραθετω υλικο που μελετουσα σημερα

τυπε ανεβηκαν απο το μουνι της στα μαλλιαψειρες εχει μαν?
:S :S :Smaλλον της εκανε γλυφομουνι η σηχαμερη η χαννταμπακκενα κ τρομαξαν οι ψειρες κ ανεβηλαν πανω στο μαλλιτυπε ανεβηκαν απο το μουνι της στα μαλλια![]()
Αρα ποια αλλα κομματια μενουν? Η βολτα με την βενζινακατο, ο υπνος, η ηλιοθεραπεια, το φαγητο, τα χουφτωματα με τον Μπο?τυπε εχτες η βρωμουσα ειπε οτι τα αγωνισματα δεν ειναι το αγαπημενο της κομματι του παιχνιδιου![]()
![]()
ψειρες εχει μαν?