Jigsaw24
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2013
- Like
- 770
- Πόντοι
- 96
ο μεγαλος διδασκαλος στη μεση του τραπεζιου σα το θεανθρωπο με τους μαθητες του στο δειπνο
Αυτό σκέφτηκα κι εγώ. Βέβαια έκατσε δίπλα του ο Τσανγκ και φοβάμαι μην τον προδώσει :S
ο μεγαλος διδασκαλος στη μεση του τραπεζιου σα το θεανθρωπο με τους μαθητες του στο δειπνο
Σαν το χριστο στο μυστικο δειπνο εκατσε ο πανος; Συμβολικο;
O μισ8οφλωρος καθεται στην ιδια θεση με τον ιουδα.
συμφωνω τυπε εχω ξενερωσει πολυ με το παρταληΛιγη τσιπα αν ειχε η λαουρα θα ειχε αποχωρησει μονη της
ειναι που ειναι αχρηστη δεν παιζει ποτε και οταν παιζει διασυρεται
δεν φοραει ενα μαγιο στην παραλια να δειξει κατι στον κοσμο
ουτε αυτο δεν κανει
η ποιο αχρηση παρουσια στο παιχνιδι με διαφορα
Εμένα εάν ο αρχηγός μου πει να αυτοκτονήσω, θα το κάνω.οδηγησε μας μεγα διδακαλε...δωσε μας λιγη απ τη μεγαλοψυχια σου![]()

λες τυπε να θυσιαστει για τη ομαδα...?:o :o :o
![]()
Ελπιζω να μην ειναι προφητικο τυποι :S :S :S
την αδικεις τυπε :S :S :SΜετα το προσεξα η λαουρα δεν ετρεξε σε κανεναν αγωνα (εστω ο μπο ετρεξε)
απλα την σηκωσανε μια φορα και δεν εφτασε καμια μπαλα στο καλαθι
δηλαδη η προσφορα της στα αγωνισματα τις τελευταιες εβδομαδες ηταν να την σηκωσουνε δυο συμπαιχτες τις με σκηνια![]()
ηταν απαιχτοι σημερα τυπετους ψωλιασανε σημερα τους διασημους οι μαχητες.αντε να δουμε ποιος θα πουλεψει σημερα........

ναι ηταν καλοι!!!ηταν απαιχτοι σημερα τυπε![]()
και ο μεγας στρατηγος παναρας εδωσε ρεστα σημερα τον εκανε τον χλαπατσα τον μπο σκονη μπραβο δασκαλε παλι εδειξες την κλαση σου!!!ναι ηταν καλοι!!!
Έχω αγωνια