Διαγραμμένο μέλος 81003
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 815
- Πόντοι
- 96
Τι ΜΟΥΝΟΒΑ ειναι αυτη ; ι-1
τυπε μονο πουστηδες,λεσβιες και πρεζακια εχει μεσαΕτσι φαινεται.. Κ' η γιαγια Πασxαλη ολο γριτσι-γριτσι με το Λαουρακι Λουκα' υποπτο κι αυτο..![]()
Εγώ να την πω την αμαρτία μου, εξαρχής μου άρεσε η Οβραία. Έχει κορμάρα και η φάτσα της δε με ενοχλεί τόσο.

Αυτος δεν ηταν που ειχε ντυθει καποτε νυφουλα; Για να το διακομοδησει κ καλα..τυπε και ο χανταμπακης το ιδιο εκανε εχθες αυτο που κοροιδευε
μαν αλλο εμεις!!εμεις εχουμε το δικαιωμα να κρινουμεΧθες κράζατε την Καλέργη ότι τα βυζιά της είναι ψεύτικα και σήμερα την αποθεώνετε.
Είμαστε κι'εμείς Ελέεινες μου φαίνεται.![]()
Χθες κράζατε την Καλέργη ότι τα βυζιά της είναι ψεύτικα και σήμερα την αποθεώνετε.
Είμαστε κι'εμείς Ελέεινες μου φαίνεται.![]()
να τρώει μπαν 
Απο οτι φαινεται εxει μεσα ουzo-Καβαλα, Λικερ-Πιπερμαν κ λαδο-ριγανη.τυπε μονο πουστηδες,λεσβιες και πρεζακια εχει μεσα:S :S :S
ναι μαν ουτε ιντριγκα ουτε ξυλο ουτε γαμησακι--ασε ξενερωσατι καραγκιοζιλικι ειναι παλι αυτο :S :S :S
ολοι στο σκαι αν διωξουν τη ψυχαρα τον αρχηγο...ναι μαν ουτε ιντριγκα ουτε ξυλο ουτε γαμησακι--ασε ξενερωσα
παμε εξω απο το σκαι για διαμαρτυρια
γαμαει ο Πετσετας τυπε :S :S :Sναι μαν ουτε ιντριγκα ουτε ξυλο ουτε γαμησακι--ασε ξενερωσα
παμε εξω απο το σκαι για διαμαρτυρια
ναι... "γλυκοχαραζει"αρχιζει κ φαινεται λιγο μουνακι απο ζωντοχηρας
γαμαει ο Πετσετας τυπε :S :S :S