adreasfairways
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.301
- Πόντοι
- 216
Η ευριδικη βαλαβανη ειναι το ποιο ωραιο κοματι απο ολες!!
Μαζί με τον ΟικονόμουBi Sexoual την κοβω..Θα της ριχνει και κανα Πουτσο ο Λυριτζης!!

και αυτη για να παρει τον πουλο ειναι εχει καταντησει πολυ βαρετη ολο για το παιδι τις κλαιει τοτε γιατι πηγε δεν τα ηξερε αυτα?Η αλαζονικη ζωντοχηρα πρεπει να χει περιοδο αυτη τη βδομαδα, φουσκωσε το βυζι, εκλαιγε στη παραλια, πεταξε και ερπη και νομιζω αγωνιστηκε μονο μια φορα χτες.
XAXAXAΜαζί με τον Οικονόμου![]()

δεν εχει...ιντριγκα σοβαρη και με διαρκεια, επισης, δεν υφισταται...ατομα που εβγαζαν μεχρι προτινος ενα ιντριγκαδορικο και συνομοτικο χαρακτηρα (μισθοφορος) τωρα ειναι για λυπηση, απομονωμενα και παραγκωνισμενα...
παρων :S :S :Sμα που ειναι οι υπολοιποι???????????????![]()
το ποδοσφαιρο μας κερδισε :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
ειναι πλακομουνα τελικα,ολα αυτο δειχνουν :S :S :SΔηλωση αβυzης αθλητικογραφου>> Ευη εισαι παντου..!!Θελει η π. να κρυφτει μα η xαρα δεν..
Απο την Μυτιληνη μαλλον κ αυτη..
-Απο οτι βλεπουμε πλεον Σταυροκοπιουνται σαν καλογεροι-γριες συνεχως,αντιγραφοντας τον Γ.Α.
Aφου δεν το πιστευουν αληθινα,τι το κανουν; Προφανως για λογους εντυπωσιασμου..![]()
Μπορει να λουζονται με αλισιβα τυπεκαι...χθες παρατηρωντας τα μαλλια των γυναικων, δεν μου φανηκαν για ενος μηνα αλουστα και μεσ τα αλατια μαλλια
![]()
τυπε και ο χανταμπακης το ιδιο εκανε εχθες αυτο που κοροιδευεΔηλωση αβυzης αθλητικογραφου>> Ευη εισαι παντου..!!Θελει η π. να κρυφτει μα η xαρα δεν..
Απο την Μυτιληνη μαλλον κ αυτη..
-Απο οτι βλεπουμε πλεον Σταυροκοπιουνται σαν καλογεροι-γριες συνεχως,αντιγραφοντας τον Γ.Α.
Aφου δεν το πιστευουν αληθινα,τι το κανουν; Προφανως για λογους εντυπωσιασμου..![]()
κι εγω κλειστο το εχω το χαζοκουτι...θα το ανοιξω προς το τελος οταν θα κρινεται το αγωνισμα και θα επεται η ψηφοφορια...μα που ειναι οι υπολοιποι???????????????![]()
το ποδοσφαιρο μας κερδισε :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Ετσι φαινεται.. Κ' η γιαγια Πασxαλη ολο γριτσι-γριτσι με το Λαουρακι Λουκα' υποπτο κι αυτο..ειναι πλακομουνα τελικα,ολα αυτο δειχνουν :S :S :S