ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 26.347
- Πόντοι
- 24.596
τυπε τα χει μαζι σου,δεν του δινεις λεει το αναλογο ενδιαφερον :S :S :SΤυπε ο Τεντυ γιατι δε γραφει εδω? Ποιος τον τραμπουκισε?
τυπε τα χει μαζι σου,δεν του δινεις λεει το αναλογο ενδιαφερον :S :S :SΤυπε ο Τεντυ γιατι δε γραφει εδω? Ποιος τον τραμπουκισε?
Αφου βριζεις τον παναρα θα με βρεις μπροστα σου ομως![]()
δυστυχως ομολογω πως αν εχω πιει 8-9 βοτκες μπορει να εριχνα εναν στα γρηγορα στην δαρρα και φυσικα μετα θα το μετανιωνα για μια ζωη και ισως μπορει να σχεδιαζα και καμια αυτοκτονια με 45αρι

δυστυχως ομολογω πως αν εχω πιει 8-9 βοτκες μπορει να εριχνα εναν στα γρηγορα στην δαρρα και φυσικα μετα θα το μετανιωνα για μια ζωη και ισως μπορει να σχεδιαζα και καμια αυτοκτονια με 45αρι
Ρε μαλακες ο σεκιουριτάς μπορει να δωσει καμία πίπα στην κλίκα της μιλφ
Ο Πάνος Κάνα γλυφοκόλι στο κινέζο μονο μπορει να κανει
Αφήστε να πάρουμε λιγο μάτι
Τυπε Σοφι εμπαινες?
Καθόλου στημένο το σημερινό επεισόδιο. Μόνο ο Μικρούτσικος λείπει.![]()

τυπε οσο περναει ο καιρος και την βλεπεις καλυτερα θα αλαξεις γνωμη..ΦΟΥΛ !
εχει ξινο υφακι που μου την δινει στα νευρα
αλλα την γαμαγα , ναι
ΑΠΛΑ αυτο το υφακι με κανει να θελω να την πλακωσω πρωτα στις σφαλιαρες και μετα να την γαμησω
:S :S :Sσιγουρα τυπε , με τοση ξυνιλα συντομα δεν θα θελει να την γαμησει,μονο να την πλακωσει στις φαπεςτυπε οσο περναει ο καιρος και την βλεπεις καλυτερα θα αλαξεις γνωμη..
βρωμουσα Ναργες![]()
![]()
![]()
Έχουν καβλώσει οι ρώγες της Πασχάλη
![]()