omorfoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
Στη σουφρα σου ολα χανταμπακη!!!
η προσωποποιηση του ΜΑΧΗΤΗ...προσκυνω τον γιγαντα και ηγετη ΠΑΝΟ![]()
τοσοΠιο στημένο πεθαίνεις!
Όπως είστε εσείς καχύποπτοι με τα νέα προφίλ εδώ είμαι κι εγώ με το survivor.
άνθρωποι που τρώνε μόνο τρίμματα καρύδας, τρέχουν λες και είναι εκεί πρώτη μέρα.
πιστεύω ότι τους είχαν πάει νωρίτερα εκεί και το έχουν παίξει οι μαχητές από 3-4 φορές ο καθένας.
εδώ δεν μπορούσαν να πετύχουν στόχο σε καλάθι του μπάσκετ και σήμερα παίζουν μπιλιάρδο...
δεν σκοντάφτουν ούτε μία φορά...
![]()
Ετσι ελεγαν ναι, προφανως ειναι καλυτερα. Παντως εχει αδυνατισει πολυ, λειψανο εχει μεινει.Ο μισθοφόρος δεν έλεγαν ότι έχει πυρετό και ότι μπορεί να φύγει από το νησί?
Πιο στημένο πεθαίνεις!
άνθρωποι που τρώνε μόνο τρίμματα καρύδας, τρέχουν λες και είναι εκεί πρώτη μέρα.
πιστεύω ότι τους είχαν πάει νωρίτερα εκεί και το έχουν παίξει οι μαχητές από 3-4 φορές ο καθένας.
εδώ δεν μπορούσαν να πετύχουν στόχο σε καλάθι του μπάσκετ και σήμερα παίζουν μπιλιάρδο...
και ολοφάνερο έγινε στο παζλ.
![]()
Ποιος ειναι αληθινος τωρα ????πιπα κωλο εμπλοκη...
που ειναι η σαπιομουρα γιογκι να μας πει για τις συμπαντικες ενεργειες και τις αληθειες![]()
ασφαλως τυπε ειναι στηεμενο!!εχω παει καραιβικη κ νυχτα εχει κρυο στους 16 βαθμους κ αυτη μας δειχνουν οτι με μια κουβερτουλα κοιμουνταιΠιο στημένο πεθαίνεις!
και ολοφάνερο έγινε στο παζλ.
![]()
Συγκινητικος ο Πανος ορκιζεται στη ζωη του οτι οι συμπαικτες του του δινουν δυναμη, εχω ανατριχιασει
Ετσι ελεγαν ναι, προφανως ειναι καλυτερα. Παντως εχει αδυνατισει πολυ, λειψανο εχει μεινει.
Ο πανος ειναο ο σρατιωτης που τρωει σφαιρα στον πολεμο και αιμοραγωντας κουβαλαει στην πλατη του τους συμπολεμιστες του και τους σωζει εναν εναν.
Ο μισθοφόρος δεν έλεγαν ότι έχει πυρετό και ότι μπορεί να φύγει από το νησί?