- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 208
- Like
- 68.456
- Πόντοι
- 48.917
Το καλυτερο για το τέλος υο κραταγα,,,,,ψηφοφορία για το πιο εμμετικο παιχνιδι του αιώνα!!!! Πριν στο τελικο τους μόνος μου ήμουν
καλυτερα για τον πιο σιχαμενο παιχτη τυπε.δηλαδη για την πατσαβουρογρια ψωλομουρα dyke.ριχτην :S :S :SΤο καλυτερο για το τέλος υο κραταγα,,,,,ψηφοφορία για το πιο εμμετικο παιχνιδι του αιώνα!!!! Πριν στο τελικο τους μόνος μου ήμουν
στα αρχιδια σας ετσι; :S :S :SEχουμε τιποτα; :S :S :S
Έλα τύπε, βλέπουμε F1 και τρώμε καρπουζακι για βελτίωση γεύσης έπειτα από κρέας.στα αρχιδια σας ετσι; :S :S :S
καλυτερα για τον πιο σιχαμενο παιχτη τυπε.δηλαδη για την πατσαβουρογρια ψωλομουρα dyke.ριχτην :S :S :S
μπριζολιδια τυπε; :S :S :SΈλα τύπε, βλέπουμε F1 και τρώμε καρπουζακι για βελτίωση γεύσης έπειτα από κρέας.
Μιας και τελειωσε εδω και μερες το παιχνιδι,ποιον θεωρειτε τον πιο ενδιαφεροντα παιχτη και γιατι?
επαγγελματιας looser τυπε :S :S :SΤον άνεργο. Εκτός του ότι απαξίωσε και έφυγε χωρίς καν να χαιρετίσει, με δύο νίκες σε τρείς αγώνες σημείωσε και το υψηλότερο ποσοστό όλων.![]()
συνεχιζουμε το σκουπιδιασμα στην αβυζη κωλογρια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
επαγγελματιας looser τυπε :S :S :S
Όχι, μπιφτέκιμπριζολιδια τυπε; :S :S :S
Ενταξει οχι και μπραβοι..Ωραιος.και με τους wannabe μπραβους πακετο να τον φυλανε απο τα 12χρονα που θελουν να βγαλουν selfie μαζι του :S :S :S
Ωραιος.και με τους wannabe μπραβους πακετο να τον φυλανε απο τα 12χρονα που θελουν να βγαλουν selfie μαζι του :S :S :S
:S :S :S