Screamer
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 100
- Πόντοι
- 16
με απαξιωσες τυπε :S :S :S
Δεν Το Ηθελα Τυπε Μου...Με Αναγκασε Η Συμπεριφορα Σου !! :S :S :S
με απαξιωσες τυπε :S :S :S
Ναυαρχε Μου (Οποτε Και Αν Το Διαβασεις...)
Ευπειθως Αναφερω...Σημερα 05/06/2017
[size=15pt]ΑΠΑΝΤΕΣ[/size] Παροντες Εκτος Απο 1-2 Καλυώμενους !!![]()
προ καιρου οποτε η ερωτηση ειναι η εξης.ΠΟΙΑ ΛΕΤΕ ΜΑ ΗΤΑΝ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΝΑΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΝΙΔΑ ΤΟΥ????????????? ωστε να μας το παιξει σημερα κονιορδος και να μας κραξει.

Τυπε σημειωστε το καινουριο μου κινητο 694 ΕΠΤΑ-ΠΤΑ-ΠΤΑ-ΠΤΑ-ΠΤΑ....![]()
![]()
![]()

καταρχας παρον και θα ηθελα να κανω στο αγαπητο κοινο του νηματος μια ερωτηση.τωρα που το σκεφτομαι θα ηταν και ωραιο να εμπαινε και σαν ψηφοφορια αλλα ο νηματοθετης μας εχειπρο καιρου οποτε η ερωτηση ειναι η εξης.ΠΟΙΑ ΛΕΤΕ ΜΑ ΗΤΑΝ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΝΑΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΝΙΔΑ ΤΟΥ????????????? ωστε να μας το παιξει σημερα κονιορδος και να μας κραξει.
ετσι ετσιΤυπε και εμεις ειμαστε υποχειρια Ελλεινιδας αλλα τη πηγαμε οπου γουσταρε,πληρωσαμε κιολας και μετα Κυριακη βραδυ ειμασταν πισω για να παμε ΣΕΦ και οριακα προλαβαμε και το συμβουλιο παρωδια! :S :S :S

τυπε η ψηφοφορια εχει στοιχιωσει 2 μηνεςκαταρχας παρον και θα ηθελα να κανω στο αγαπητο κοινο του νηματος μια ερωτηση.τωρα που το σκεφτομαι θα ηταν και ωραιο να εμπαινε και σαν ψηφοφορια αλλα ο νηματοθετης μας εχειπρο καιρου οποτε η ερωτηση ειναι η εξης.ΠΟΙΑ ΛΕΤΕ ΜΑ ΗΤΑΝ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΝΑΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΝΙΔΑ ΤΟΥ????????????? ωστε να μας το παιξει σημερα κονιορδος και να μας κραξει.
,δεν λειτουργει κιολας.αν ειναι να την ξεκολληστε θα ανεχτω και το σκουπιδιασμα που ετοιμαζεις εσυ και η κλικα σου :S :S :Sδεν μου φαινεται για τετοιος απλα η συναναστοφες οι κακες με ελλεεινιδες τον αναγκαζουν να ξεσπα αλλου τα νευρα του και βρισκει εμας που ειμαστε ανθρωποι συγκαταβατικοι στα προβληματα των αλλωνΡεπο του εδωσε τυπε γιατι ηθελε να βγει με τις φιλες της...και μας εσκασε εδω μεσα βαρυ πεπονι και μαγκας!
τυπε η ψηφοφορια εχει στοιχιωσει 2 μηνες,δεν λειτουργει κιολας.αν ειναι να την ξεκολληστε θα ανεχτω και το σκουπιδιασμα που ετοιμαζεις εσυ και η κλικα σου :S :S :S
τυπε μη κάνεις γκρινα ο Νάσος είναι κομπλέ είχαμε άδεια χτες από την λοχία μιας και ήταν στο μπέρδεμα του και εμείς στο σεφ.αρα είναι φρού φρου και αρώματα τα άλλα που λέτε. :S :S :SΤυπε σε ψαχνει το εκτελεστικο να ξερεις... :S :S :S
τυπε εγω και τα υπολοιπα καλα παιδια του νηματος λεμε μονο αληθειες εστω σκληρες αλλα αληθειες.τυπε η ψηφοφορια εχει στοιχιωσει 2 μηνες,δεν λειτουργει κιολας.αν ειναι να την ξεκολληστε θα ανεχτω και το σκουπιδιασμα που ετοιμαζεις εσυ και η κλικα σου :S :S :S
τυπε μη κάνεις γκρινα ο Νάσος είναι κομπλέ είχαμε άδεια χτες από την λοχία μιας και ήταν στο μπέρδεμα του και εμείς στο σεφ.αρα είναι φρού φρου και αρώματα τα άλλα που λέτε. :S :S :S
τυπε φιλικα στο λεω μην παιρνεις το μερος του γιατι η ελλεεινιδα που εχει μπλεξει του εχει ξεκαθαρισει οτι δεν θα γνωρισει φιλες της σε φιλους του οποτε ασε τα υποστηρικτικα μηνυματα δεν εχει φαγητοτυπε μη κάνεις γκρινα ο Νάσος είναι κομπλέ είχαμε άδεια χτες από την λοχία μιας και ήταν στο μπέρδεμα του και εμείς στο σεφ.αρα είναι φρού φρου και αρώματα τα άλλα που λέτε. :S :S :S

σε αυτό μαζί σου είμαι τυπε μου,μου είπε ότι τα πούλησε τα μέσα που είχε τρίκυκλα υδροπλάνα παπάκια και άμαξα με άλογο,θα πηγαίνει ποδαρατος :S :S :SΤυπε ξεχνας οτι εχω ξεπαραδιαστει να στελνω μεταφορικα μεσα για να φερουν τον ανεπροκοπο στο Bou εγκαιρως....μεχρι και εγγυητης μπηκα στο δανειο για το τρικυκλο! :S :S :S
Του τα φαγε ολα η Ελλεινιδα τυπε;σε αυτό μαζί σου είμαι τυπε μου,μου είπε ότι τα πούλησε τα μέσα που είχε τρίκυκλα υδροπλάνα παπάκια και άμαξα με άλογο,θα πηγαίνει ποδαρατος :S :S :S
δυστυχώς τυπε μου :S :S :SΤου τα φαγε ολα η Ελλεινιδα τυπε;