- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 207
- Like
- 68.261
- Πόντοι
- 48.917
μαν εδω οι του μπου μονο αληθειες λεμενα μας πει ο Αλεξ ποσο χρεωνει τον ψευδομαρτυρα τυπε :S :S :S
μαν εδω οι του μπου μονο αληθειες λεμενα μας πει ο Αλεξ ποσο χρεωνει τον ψευδομαρτυρα τυπε :S :S :S

τσαντιλα ο αλβανος!!!!!!!!!
θελω να δω λεσβιακο στραποναρισμα εναλλαξ βαλαβανης λαουρας.. να τις λεει η βαλαβανη γαμαω την κωλαρα σου πατσαβουρα.... και μετα να παει να γαμησει την βαλαβανη η λαουρα και να τις λεει οοουυυαααοοουυυ μωρο μου κανουμε ερωτα..... και να τις λεει η βαλαβανη γαμα με μωρη αχρηστη πιο δυνατα.. πιο δυνατα....Τον παιζεις τύπε?θελω να δω λεσβιακο στραποναρισμα εναλλαξ βαλαβανης λαουρας.. να τις λεει η βαλαβανη γαμαω την κωλαρα σου πατσαβουρα.... και μετα να παει να γαμησει την βαλαβανη η λαουρα και να τις λεει οοουυυαααοοουυυ μωρο μου κανουμε ερωτα..... και να τις λεει η βαλαβανη γαμα με μωρη αχρηστη πιο δυνατα.. πιο δυνατα....
Φτιαξε και κανενα τοστακι, ανοιξε και την σοκοφρετα και ερχεται.Ρε πουστη μου εφαγα το ποπ κορν και ανοιξα πατατακια...ποτε σκατα θα γινει της πουτανας;
ποσοι πια εχετε αυτο το αβαταρθελω να δω λεσβιακο στραποναρισμα εναλλαξ βαλαβανης λαουρας.. να τις λεει η βαλαβανη γαμαω την κωλαρα σου πατσαβουρα.... και μετα να παει να γαμησει την βαλαβανη η λαουρα και να τις λεει οοουυυαααοοουυυ μωρο μου κανουμε ερωτα..... και να τις λεει η βαλαβανη γαμα με μωρη αχρηστη πιο δυνατα.. πιο δυνατα....
αφου δεν ειναι αμστελ!!!!!!!!θελει να πιει μπυρονι ο τρελοσσσ ρε τι να κανουμε
Τον παιζεις τύπε?
θελω να δω λεσβιακο στραποναρισμα εναλλαξ βαλαβανης λαουρας.. να τις λεει η βαλαβανη γαμαω την κωλαρα σου πατσαβουρα.... και μετα να παει να γαμησει την βαλαβανη η λαουρα και να τις λεει οοουυυαααοοουυυ μωρο μου κανουμε ερωτα..... και να τις λεει η βαλαβανη γαμα με μωρη αχρηστη πιο δυνατα.. πιο δυνατα....
ξεροχυνω με τα πουτανακιαΤον παιζεις τύπε?

:S :S :Sο πετσετας μιλαει και δεν του δινει σημασια κανεις :S :S :S
δεν το προβλεπει η εσσο της τυπε :S :S :Sμην μου πεις οτι θα φαει η βρωμουσα![]()