Επισκέπτης
τυπε λεμε να μπει ψηφοφορια-σκουπιδιασμα για την ριδα :S :S :S
Τυπε θα τη σκουπιδιασουμε πριν και μετα την αποχωρηση της...στο υποσχομαι.
τυπε λεμε να μπει ψηφοφορια-σκουπιδιασμα για την ριδα :S :S :S
Τυπε θα τη σκουπιδιασουμε πριν και μετα την αποχωρηση της...στο υποσχομαι.
:S :S :SΔεν εχει χαρακτηρα αυτο το παιδι. Οταν πιεζεται αγχωνεται, εκνευριζεται, τα χανει. Ελλειμματική προσωπικοτητα. Σε αντιθεση με τον Κυπριο ας πουμε, που οσο κι αν τον αντιπαθεις δεν μπορεις να μην αναγνωρισεις οτι ειναι καποιος.
αν προσεξες με το παραπανισιο μπουκαλακι λαδι πριν παει το μισο στους αλλους ρωτησε τον μπο τι κανουμε το κραταμε?Και ο μπο οχι ρε μαλακα βαλε το μισο και δωστο και μετα ο σιχαμενος το παιζε και καλα ανετος στον σπαλ καλα ρε εγω γινεται να σας ριξω αφου ξερεις ειμαι δικαιοςεμετικος ,κουτοπονηριδης ,μισοχαζος
![]()
Ετσι.αν προσεξες με το παραπανισιο μπουκαλακι λαδι πριν παει το μισο στους αλλους ρωτησε τον μπο τι κανουμε το κραταμε?Και ο μπο οχι ρε μαλακα βαλε το μισο και δωστο και μετα ο σιχαμενος το παιζε και καλα ανετος στον σπαλ καλα ρε εγω γινεται να σας ριξω αφου ξερεις ειμαι δικαιοςεμετικος ,κουτοπονηριδης ,μισοχαζος
![]()
Κανένα σχόλιο που το σημερινό αγώνισμα ευνοούσε τους μαχητές ? Γιατί κάποιοι μας τα έχετε κάνει τσουρέκια ότι η παραγωγή στηρίζει ανθυποδιάσημους. Στον τάκο η βλαχαβάνη και όχι μόνο και μάλλον αυτή θα φύγει την Τετάρτη. Άντε να ξαναδούν νίκη μετά με Μπο-ΚοΛάουρα-Κοκι..
αν προσεξες με το παραπανισιο μπουκαλακι λαδι πριν παει το μισο στους αλλους ρωτησε τον μπο τι κανουμε το κραταμε?Και ο μπο οχι ρε μαλακα βαλε το μισο και δωστο και μετα ο σιχαμενος το παιζε και καλα ανετος στον σπαλ καλα ρε εγω γινεται να σας ριξω αφου ξερεις ειμαι δικαιοςεμετικος ,κουτοπονηριδης ,μισοχαζος
![]()
http://[URL unfurl="true"]www.oneman.gr/pop-code/t/tileorasi/article4640002.ece/BINARY/w620/sur4.jpg[/img[/URL]]
:vomit: :vomit: :vomit:
[/quote]
:takethis: :takethis: τύπε λες να τον έφαγε κιόλας :fuck2: ή μόνο :pipa2: :pipa2:
:what:
Και τους ζητανε μετα διατροφη για μια ζωη για το παιδι.Δεν το είδα το συγκεκριμένο αλλά έχετε δίκιο. Σίχαμα. Είναι από αυτούς που όλες θέλουν να παντρευτούν και σε ένα χρόνο θα ζητάνε διαζύγιο...![]()
Το σκότωσες, το πολύ 1 εβδομάδα :S :S :SΔεν το είδα το συγκεκριμένο αλλά έχετε δίκιο. Σίχαμα. Είναι από αυτούς που όλες θέλουν να παντρευτούν και σε ένα χρόνο θα ζητάνε διαζύγιο...![]()
Και τους ζητανε μετα διατροφη για μια ζωη για το παιδι.