Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Άσε να έχουμε να κράζουμε, θα πάει άπατο για αυτό το τελειώνουν σε 3-4 μήνες. Τουλάχιστον να βάλουν κάνα κώλο "αλά" Σοφιάννα μέσαΦτάνει ρε ατζουν. Αφού δν τραβάει το μπουρδέλο σου να πούμε
Τώρα με το καινούριο βυζί θέλω Ελευθερία Ελευθερίου , να μας εχει καυλωμενους το κοντοπουτανο 24/7Άσε να έχουμε να κράζουμε, θα πάει άπατο για αυτό το τελειώνουν σε 3-4 μήνες. Τουλάχιστον να βάλουν κάνα κώλο "αλά" Σοφιάννα μέσα
Τώρα με το καινούριο βυζί θέλω Ελευθερία Ελευθερίου , να μας εχει καυλωμενους το κοντοπουτανο 24/7
Να σαι καλά τύπε μου, αλλα τα βλέπω έτσι κ αλλιώς. Δν χάνει λεπτό το κορίτσι κ τα επιδεικνύει παντού. Ξυπνα μαλακα ατζουνΈβαλε βυζιά τοκοντοπούτανοκορίτσι?
Έλα πάρε…
![]()
![]()
Είπαν ποιοι θα μπουν; Έχει τίποτα καλό;
Αδιαφορα

Tάκαρος Καραγκούνιας,βατράχι,Αιγιώτης και η τηλεθέαση πάει στα ουράνια!Αν βαλουν μεσα κανα τρελο σαν τον Καραγκουνια, κανα δυο δροσερα αγορια σαν το Φανη Κανελο ας πουμε και μερικες μουναρες θα σπασει τα ρεκορ τηλεθεασης. Αλλα η παραγωγη δεν πιανει τον παλμο του κοσμου και βαζουν κατι τυχαιους. Για αυτο παει απατο.
Ελεος ρε μαλακες οχι κι αλλο!!!! Ποσο ναυαγια ειναι οι κατοικοι αυτης της χωρας;;Survivor 8 - 2024 ⭐️
Πρεμιέρα Δευτέρα 16/09/24
Ο τυπος παιζει να ειχε τσακωθει και με τις πετρες στην παραλια. Θεοτρελος, μας λειπει. Τον φανταζεσαι στην ιδια καλυβα με Φανη ΚανελοTάκαρος Καραγκούνιας,βατράχι,Αιγιώτης και η τηλεθέαση πάει στα ουράνια!

Το μονο καλο!Δεν έχω ιδέα…
Ελπίζω τουλάχιστον να έχει αρκετάπουτανάκιακοριτσάκια.!!!![]()