Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.007
- Πόντοι
- 3.936
Τώρα πια απ’τα story μου..
Σίγουρα είναι η ίδια;;; Πώς μεταλλάσσονται έτσι ρε![]()
Τώρα πια απ’τα story μου..
Σίγουρα είναι η ίδια;;; Πώς μεταλλάσσονται έτσι ρε
Στο κόψανε μανΤίποτα τύπε.
Νηστεύω και το νερό σήμερα.
Στο κόψανε μαν![]()
Δεν το πλήρωσεΣτο κόψανε μαν![]()
Καλώς ήρθες στα μέρη μαςΑποκλείεται να μην τον δίνει.
Τόση δουλειά ρίχνει....τρέλα τον έχει....δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει "βοηθήσει" την τρυπούλα ανάμεσα, να βρει την υγειά της!!!![]()
Πορτο?Δεν το πλήρωσε![]()
Όχι αύριο τελικά. ΑΝΤΖΕΛΟ μην τσιμπήσεις σήμερα τίποτα!!!Πορτο?
Οκ κρατιεμαιΌχι αύριο τελικά. ΑΝΤΖΕΛΟ μην τσιμπήσεις σήμερα τίποτα!!!
Κρατήσου γιατί σε λίγες ώρες θα τσιμπήσεις και στο σεφ και στη ΣερβίαΟκ κρατιεμαι
Εχ βάλει κάτι πίτσες να γίνονται σπιτικέςΚρατήσου γιατί σε λίγες ώρες θα τσιμπήσεις και στο σεφ και στη Σερβία![]()
Η Αιρα είναι η πιο όμορφη εκεί πέρα. Αν και η Χρύσα είναι σκέτη καύλα, αδιαμφισβήτητα προτιμώ Αιρα...
Τα βλέπω και εγώ αυτά, εκτός από το πρόσωπο που διαφωνούμε γιατί μου αρέσει αλλά ξέρεις τι; Το πιτσιρίκι μου τη σπάει που τη βλέπει, με απωθεί λίγο ο χαρακτήρας της. Η άλλη είναι ταπεινή και λιγομίλητη παρόλο που δικαιούται την λάμψη...
πεστα ρε αρχοντα μαζι σου !
Α'ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ'(ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ)'ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ'ΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Έχω πάρα πολύ καιρό να ενημερωθώ για το παιχνίδι και μου κάνει εντύπωση που η Χρύσα είναι ακόμα μέσα. Καλό βέβαια γιατί προσφέρει άφθονο οφθαλμόλουτρο μιας και είναι η πιο ωραία στο σύνολο εκεί μέσα για μένα αλλά τη θεωρούσα μεγάλο παλτό που δεν θα βγαζε μήνα στο παιχνίδι. Τώρα αισίως κλείνει δύο μήνες και συνεχίζει. Ελπίζω να μην το γκαντεμιάσω και φύγει σήμερα![]()
Εχ βάλει κάτι πίτσες να γίνονται σπιτικές
Πρόσεξε κάνεις το χάλι στην κοιλιά της κωλου? Κάτι πρέπει να έχει και ανεβάζει τέρμα πάνω το σορτς αλλά και πάλι φαίνεται