Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Έχει φέρει πόντους η ξανθιά;
Που μπορούμε να δούμε στατιστικά;
Ρία Κολοβού
24 αγώνες
9 νίκες
15 ήττες
33%
Είναι η τρίτη χειρότερη από το τέλος...
20η από τους 22…
Η Ρία πάντως μ'αρεσει πιο πολύ απ' όλες. Έχει αυτό το teeny κορμάκι.
Απλα μια αυτονοητη αποχωρηση...
Ρία Κολοβού
24 αγώνες
9 νίκες
15 ήττες
33%
Είναι η τρίτη χειρότερη από το τέλος...
20η από τους 22…
Έχω την εντύπωση ο @xxx_male είναι στην παραγωγή του survivor !!!
Ελπίζω να βλέπετε τώρα Σκαι
Ακόμα καλύτερα να μην νομίζει ο κόσμος ότι ασελγεις σε ανήλικη.Πρέπει να τα έχει πατήσει τα 36.
Ασε τι λέει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τον ξεχάσαμε ήδη
τι παιζει τυπε ?
Βάλε μέσα ρεεέεεεε πούστη Τουρκαλά τον Ευμορφιάδη τον παλλήκαρο να τους ρημάξει τα κωλοτρυπίδια να πούμε....
Στο Survivor μου αρέσει περισσότερο η Σαλταφερίδου, αλλά στον έξω κόσμο μετράει περισσότερο η Ρία. Σε μια καφετέρια τη Ρία κοζαρεις. Έχει πολύ όμορφο πρόσωπο, θυμίζει Κάρτσωνα νέα ή Λίνα Σακκά, είναι σχετικά ψηλή, ντύνεται σαν γυναίκα... Τη Σαλταφερίδου από την άλλη, αν δεν ξέρεις τι πρώτες ύλες κρύβει κάτω από τα ρούχα της, μπορεί και να μην την προσέξειςΗ Ρία πάντως μ'αρεσει πιο πολύ απ' όλες. Έχει αυτό το teeny κορμάκι.
Στο Survivor μου αρέσει περισσότερο η Σαλταφερίδου, αλλά στον έξω κόσμο μετράει περισσότερο η Ρία. Σε μια καφετέρια τη Ρία κοιτάς. Έχει πολύ όμορφο πρόσωπο, θυμίζει Κάρτσωνα νέα ή Λίνα Σακκά, είναι σχετικά ψηλή, ντύνεται σαν γυναίκα... Τη Σαλταφερίδου από την άλλη, αν δεν ξέρεις τι πρώτες ύλες κρύβει κάτω από τα ρούχα της, μπορεί και να μην την προσέξεις