Όπως είναι έτσι στημένη...έτοιμη για σφυροκόπημα...
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Όπως είναι έτσι στημένη...έτοιμη για σφυροκόπημα...
Καλά είμαστε ακόμα...
Αν κάνουμε gif την Ασημίνα κάνε μου report...
Πες στον @antisthenis να με μπανάρει...![]()
Σωστά…
Ρία δεν έριχνες ένα?
Η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα αποχώρησε από το Survivor. Ο κόσμος θέλει παίκτες αγωνιστικά δυνατούς και χωρίς περίεργα μπερδέματα. Αυτό αποφάσισε, αυτό θα δούμε απόψε. Πρόκειται για οριστικό Survivor Spoiler.
Η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα αποχώρησε από το Survivor. Ο κόσμος θέλει παίκτες αγωνιστικά δυνατούς και χωρίς περίεργα μπερδέματα. Αυτό αποφάσισε, αυτό θα δούμε απόψε. Πρόκειται για οριστικό Survivor Spoiler.
Δεν ξέρω αλλά συνήθως βασίζονται στην φήμη και τον βάζουν συνεταιρο σε τέτοιες περιπτώσεις. Ειδικά με το μπαμ που έκανε το 2017 το survivor.Τι εννοείς δεν έχει μαγαζί ;
Δεν είχε κάποιο προς Χολαργό;
Ο σκατογερος φιλάει την εικονιτσα, λες και η Παναγία τον κράτησε μέσα.
Ο κύπριος τη γείωσε τη Καρολίνα, στα αρχιδια του.
Δεν ξέρω αλλά συνήθως βασίζονται στην φήμη και τον βάζουν συνεταιρο σε τέτοιες περιπτώσεις. Ειδικά με το μπαμ που έκανε το 2017 το survivor.
Τώρα δεν τον βλέπω και PR τύπο για τέτοια πράγματα.
Όπως μπαίνουν βγαίνουν σε τέτοια κόλπα. Άμα έχει δικό του μαγαζί δεν μπορεί να βρεί μια γυναίκα;
αφου τον υπεργειωσε πρωτα αυτη.... κριμα την γουσταρα την πουτσου.... πρεπει να ειναι μεγαλη φαρμακομουνα
Καλύτερα που έφυγε μήπως και βγει στη γύρα
Άντε να ήταν η τελευταία στον κόσμο θα της τον βάζαμε. Θα θέλαμε μουνι για τελευταία φορά. Μην είσαι τραγικός!Ούτε να ήταν η τελευταία στον κόσμο.
Άντε να ήταν η τελευταία στον κόσμο θα της τον βάζαμε. Θα θέλαμε μουνι για τελευταία φορά. Μην είσαι τραγικός!