Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Οπότε χάνουν μπλε σήμερα και δίκαια τα ονόματα αφού είναι άχρηστοι όλοι τους.Spoiler
Τάκης Καραγκούνιας, Σπύρος Μαρτίκας, Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα και Γιώργος Ασημακόπουλος ήταν οι παίκτες που βγήκαν κατά σειρά στον τάκο.
πες το ψέματα, εδώ εγω θυμάμαι παλιές καλές εποχές Big Brother ...2019-2020 ? τότε με την τρελό δικηγόρο την ξανθιά που το πήρε τελικά.7 μελη μονο, περασαν οι καλες μερες για το τηλε-σκουπιδι του αλαφουζου![]()
Spoiler
Τάκης Καραγκούνιας, Σπύρος Μαρτίκας, Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα και Γιώργος Ασημακόπουλος ήταν οι παίκτες που βγήκαν κατά σειρά στον τάκο.
Χαχαχα ο γεροξεκουτης τα έχει χάσει, κάνει λάθη συνεχώς, έχασε τον δρόμο και συνέχισε λάθος!
Όλοι το βλέπουν αλλά γκρινιάζουν σαν τις κοπελίτσες…Το ξέρεις ότι μόνο εμείς το βλέπουμε;
ΣΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΑΒΟΥΡΑΣ7 μελη μονο, περασαν οι καλες μερες για το τηλε-σκουπιδι του αλαφουζου![]()
ΟΥΤΕ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΕΣΑΣ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑΤο ξέρεις ότι μόνο εμείς το βλέπουμε;
μη βρίζεις ρε νουμεροΣΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΑΒΟΥΡΑΣ
δεν εβρισα ρε μουνι , κοπλιμαν ήτανμη βρίζεις ρε νουνερο
μη βρίζεις ρε νουμερο
δεν εβρισα ρε μουνι , κοπλιμαν ήταν