Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Εμένα με διαβεβαίωσε ότι είναι στρέιτ και ότι ψωνίζει από το Χόντος Σέντερ
Άσε μας βρε sevagio και εσύ....μόλις είδες ότι το νήμα μου έχει μεγαλύτερη επισκεψιμότητα από το δικό σου, βάλθηκες να μου τους πάρεις@Ωρίων μπας και είσαι τοιούτος;
Οκ, οκ. Τις βυζάρες πως τις εξηγείς όμως;Άσε μας βρε sevagio και εσύ....μόλις είδες ότι το νήμα μου έχει μεγαλύτερη επισκεψιμότητα από το δικό σου, βάλθηκες να μου τους πάρεις
ΕΙΜΑΙ ΓΚΕΙ. ΚΡΥΦΗ. Πόσες φορές πρέπει να το πω;
Μάλλον δε βλέπεις και συχνά.Μεγάλε.... να σαι καλά!!!
Θα το ξαναδώ βέβαια και αύριο γιατί πραγματικά χάνει σε gif! Αφού σηκώθηκα από τον καναπέ για να πάω πιο κοντά στην τηλεόραση. Δε συμβαίνει συχνά αυτό.
Μάλλον δε βλέπεις και συχνά.
Έχει δείξει άλλα 5,6 τέτοια σκηνικά με την κωλαρα της Ευης. Δεν ξέρω τι σου φάνηκε τόσο τρομερό στο παραπάνω.
Ειδικά το πρόσφατο πλάνο μέσα από το νερό όταν κολυμπούσε είναι από τα κορυφαία κοντινά στην πατουρα της.
Επειδή της έχω κρυφοέρωτα από το 2ο survivor και θυμάμαι καλά πως έμοιαζε, δε νομίζω να έχει κάνει κάτι.Λογικά τώρα με τα φράγκα που πήρε έριξε μποτοξέλα και δείχνει καλύτερη.Ίσως η μόνη που στο 2ο survivor που συμμετείχε δείχνει πιο νέα από το 1ο.
Επειδή της έχω κρυφοέρωτα από το 2ο survivor και θυμάμαι καλά πως έμοιαζε, δε νομίζω να έχει κάνει κάτι.
Δυστυχώς φέρνει πολύ του Σταλόνε (ευτυχώς του Σιλβέστερ και όχι του Τέλη), αλλά και πάλι τη γουστάρω.
Μου φαίνεται και αρκετά αξιόλογη σαν άτομο.
Τεσπα, στο 2h20m το χθεσινό πλάνο, αλλά δυστυχώς σε SD.
![]()
SURVIVOR ALL STAR
Το SURVIVOR γίνεται ALL STAR και επιστρέφει στον ΣΚΑΪ στην πιο σκληρή και απαιτητική εκδοχή του. Οι κορυφαίοι Έλληνες Survivors, επιστρέφουν στην αρένα όπου άλλαξε η ζωή τους, για έναν ακόμα γύρο. Οι καλύτεροι παίκτες όλων των σεζόν θα βρεθούν ξανά μαζί σε μία ανανεωμένη, εκρηκτική χημεία...www.skaitv.gr
Οκ, οκ. Τις βυζάρες πως τις εξηγείς όμως;
Ο @CaptainK με εκθέτει ανεπανόρθωτα. Δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά.@Ωρίων α, τι πράγματα είναι αυτά;
Γιατί σε εκθέτει έτσι ο καπιτάνιος σου;
Βρε μπας και σε ζηλεύει που είσαι νέος και όμορφος και τρως όλα τα καλά τα γκομενάκια;
Έτσι.Ο @CaptainK με εκθέτει ανεπανόρθωτα. Δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά.
Δεν μπορώ να γνωρίζω τους λόγους. Ούτε θέλω να κάνω εικασίες.
Το μόνο που γνωρίζω και θέλω να του πω, είναι ένα τραγουδάκι που έμαθα στην πρώτη δημοτικού.
Τη ναυτοσύνη μην την κλαις εκεί που πάει να σκύψει
Να τη πετιέται
Να τη πετιέται
Να τη
Να τη
Ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.
Δεν εκθέτω! Προστατεύω από τις κακές γλώσσες.@Ωρίων α, τι πράγματα είναι αυτά;
Γιατί σε εκθέτει έτσι ο καπιτάνιος σου;
Βρε μπας και σε ζηλεύει που είσαι νέος και όμορφος και τρως όλα τα καλά τα γκομενάκια;
Πολύ καλά Ωρίωνα . Γνωρίζεις τα πάντα γύρω από την ποίηση. Θα εισηγηθώ να πάρεις αύξηση και να γίνεις λοστρόμος.Ο @CaptainK με εκθέτει ανεπανόρθωτα. Δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά.
Δεν μπορώ να γνωρίζω τους λόγους. Ούτε θέλω να κάνω εικασίες.
Το μόνο που γνωρίζω και θέλω να του πω, είναι ένα τραγουδάκι που έμαθα στην πρώτη δημοτικού.
Τη ναυτοσύνη μην την κλαις εκεί που πάει να σκύψει
Να τη πετιέται
Να τη πετιέται
Να τη
Να τη
Ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.