Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
πιο στημενο και απο ματς μπεου - κομποτη...
![]()

ελα τυπε,μην γαμιεσαι,εχει ακομη υλικο για σκουπιδιασμαΜαλακες αληθεια τελος...ειπαμε να το στησουμε αλλα σαλτα γαμηθειτε ρε μουνοπανα με το Τσοκαρο του πρωην υπουργου!!!
Τα λεμε στο νημα του Μαστερ Σεφ απο Σαββατο...
Φιλουμπες....
![]()
Μια από τα ίδια με το Big Brother τύπε μου!
![]()
Μια από τα ίδια με το Big Brother τύπε μου!
το μπιγκ μπραδερ δεν ηταν στημενο τυπε..τα ποσοστα της ψυχασθενους στην βλαμμενη ιντερνετικη κοινοτητα ηταν αντιστοιχα του τσαουσεσκου..και επειδη κανεις αλλος δεν ψηφιζε, ηταν δεδομενο οτι η θεοτρελη δεν εχανε....οι μανιοκαταθλιπτικες ανεραστες γεροντοκορες με τα γατια την ψηφιζαν μανιωδως...
![]()
το ναυαγιο ο Κοψιδας ενω οργανωσε να φυγει ο γκροβερατος το αρνειται το μουνοπανο
![]()
Ετσι εξηγηται η αργοπορια της ... εστελνε μηνύματα για να ψηφιστεί ... ειχε 6000 λογους την εβδομαδα να το κανειΗ Ανθή η πιο δημοφιλής?? Κλαιω
Ούτε το Αργεντινή Περού το 1978 τόσο στημενο![]()
Πιο στημένο από το Ξάνθη-παοκ, βολος-παοκ,οφη-παοκ,παναιτωλικός-παοκ, λαρισα-παοκ ΜΑΖΙ.
ελα τυπε,μην γαμιεσαι,εχει ακομη υλικο για σκουπιδιασμαΜαλακες αληθεια τελος...ειπαμε να το στησουμε αλλα σαλτα γαμηθειτε ρε μουνοπανα με το Τσοκαρο του πρωην υπουργου!!!
Τα λεμε στο νημα του Μαστερ Σεφ απο Σαββατο...
Φιλουμπες....![]()

Τύπε μάλλον μίλησε κάτι σε τρούμπα language..Τα μουνιά followers της κατσαρίδας και της βουβαλόζα ψηφίζουν την σαλιγκαρούδη ότι και καλά είναι θύμα bullying από όλους όσους βλέπουν πόσο παλτό είναι... μέσα και έξω από το παιχνίδι
Αν κάποιος μιλάει youtube language, μπορεί να μου εξηγήσει τί εννοούσε η youtuber κατσαρίδα λέγοντας για την μηχανικό αυτοκινήτων ‘Ψόφησε,ψοφησε’ ...???