Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Δεν την βαζουν σε βουνοπλαγιες να τρεξει,εκει θα δειξει τι αξιζει.θα το γυρισουν οι αμαχοι και η ψυχολογια των αλλων θα οαει στα ταρταρααυτο το σαπακι η ασημουνα θελει να πιστεψουμε οτι ειναι αθλητρια?![]()
Από τις τοπ παραλίες που τους είχε ο ατχουν το 2017 στο Άγιο Δομίνικο ,φέτος μου μοιάζει η παραλία ίδια με αυτού του survival epsilo tv![]()
Από τις τοπ παραλίες που τους είχε ο ατχουν το 2017 στο Άγιο Δομίνικο ,φέτος μου μοιάζει η παραλία ίδια με αυτού του survival epsilo tv![]()
Man βλεπεις πίσω τα μπατακονερα;;; Μάλλον για το δέλτα του Έβρου παίζει να ειναιΑπό τις τοπ παραλίες που τους είχε ο ατχουν το 2017 στο Άγιο Δομίνικο ,φέτος μου μοιάζει η παραλία ίδια με αυτού του survival epsilo tv![]()
Λες να τους έχουν στην Κουρούτα και να μας πουλάν "δράκο" οι του ΣΚΑΪ ;;;;;![]()
Manβλεπεις πίσω τα μπατακονερα;;; Μάλλον για το δέλτα του Έβρου παίζει να ειναιΑπό τις τοπ παραλίες που τους είχε ο ατχουν το 2017 στο Άγιο Δομίνικο ,φέτος μου μοιάζει η παραλία ίδια με αυτού του survival epsilo tv![]()
Λες να τους έχουν στην Κουρούτα και να μας πουλάν "δράκο" οι του ΣΚΑΪ ;;;;;![]()