celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 33.868
- Πόντοι
- 6.256
Θα βλεπεις και Ασημουνα τωρα,μην γκριζιαζειςΗ γυναικα μου μετα τις Μελισσες βλεπει Σαρβαιβορ. Αν αυτος δεν ειναι λογος διαζυγιου, τοτε ποιος ειναι;![]()
Θα βλεπεις και Ασημουνα τωρα,μην γκριζιαζειςΗ γυναικα μου μετα τις Μελισσες βλεπει Σαρβαιβορ. Αν αυτος δεν ειναι λογος διαζυγιου, τοτε ποιος ειναι;![]()
σε λιγο θα μας πεις οτι και ο Κονδυλατος ειναι πουστης τυπεΣυγνώμη και παλι τύποι ενας Ασημακοπουλος από τους μαχητές είναι κουνιστος ????
Τύπε μπορεί άνετα να γίνει υπουργός..Συγνώμη και παλι τύποι ενας Ασημακοπουλος από τους μαχητές είναι κουνιστος ????
σε λιγο θα μας πεις οτι και ο Κονδυλατος ειναι πουστης τυπεΣυγνώμη και παλι τύποι ενας Ασημακοπουλος από τους μαχητές είναι κουνιστος ????![]()

Συγνώμη και παλι τύποι ενας Ασημακοπουλος από τους μαχητές είναι κουνιστος ????
Aυτος ο περιπατητης μια μερα θα δειξει την αξια του και θα βουλωσει στοματα,αν ζουμε θα το δουμεΚλαιγονται οι μαλακες οι διασημοι για τις ηττες, που πηγαν και ψηφισαν τον νεατερνατλ την 1η φορα για αποχωρηση που εφερνε νικες και οχι τον περιπατητη![]()
Όχι αποδεδειγμένα τυπε αλλά συναγωνιστές εδώ με .....εμπειρο μάτι και ενστικτο λένε ότι ....τον ξεσκονιζει τον κουραμπιέΣυγνώμη και παλι τύποι ενας Ασημακοπουλος από τους μαχητές είναι κουνιστος ????
Aυτος ο περιπατητης μια μερα θα δειξει την αξια του και θα βουλωσει στοματα,αν ζουμε θα το δουμεΚλαιγονται οι μαλακες οι διασημοι για τις ηττες, που πηγαν και ψηφισαν τον νεατερνατλ την 1η φορα για αποχωρηση που εφερνε νικες και οχι τον περιπατητη![]()
![]()
![]()
![]()
Στην κουιν Ελιζαμπεθ στηριζω τις ελπιδες μου τυπεAυτος ο περιπατητης μια μερα θα δειξει την αξια του και θα βουλωσει στοματα,αν ζουμε θα το δουμεΚλαιγονται οι μαλακες οι διασημοι για τις ηττες, που πηγαν και ψηφισαν τον νεατερνατλ την 1η φορα για αποχωρηση που εφερνε νικες και οχι τον περιπατητη![]()
![]()
![]()
![]()
Τυπε ουτε ο Χαιλαντερ δεν θα προλαβαινε να το δει αυτο![]()

έχετε μια τάση να βγάζετε ολους τους πουστηδες ........... πουστηδες![]()
Τυπε μονο στον Λιλα δεν εχουμε κρεμασει κουδουνιαΤον Λιλα τον φάγατε δεν θα ξαναμπεί να γράψει ποτέ τώρα
![]()
![]()
Τυπε μονο στον Λιλα δεν εχουμε κρεμασει κουδουνιαΤον Λιλα τον φάγατε δεν θα ξαναμπεί να γράψει ποτέ τώρα
![]()
![]()
Πριν λιγα επεισοδια ελεγε ο παπαρουνας οσοι κανουν γλυκες και αρχιζουν τα μου κλπ ειναι αυτοι που σε βγαζουν τακο,δασκαλε που διδασκεςTριαντα σταζει μελι γαι τον Κοψιδα και η κρυφαδελφη θα τον βγαλει τακο![]()