Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Eχεις 5 λεπτο διαλειμμα απο τις δουλειες του σπιτιου?Μπηκε και σωσιας της Ναομι Καμπελ χθεςΟ Πισωγλεντης χαλαστηκε που γυρισε το Ουκρανικο υπεροπλο....![]()
![]()
![]()
![]()
Eχεις 5 λεπτο διαλειμμα απο τις δουλειες του σπιτιου?Μπηκε και σωσιας της Ναομι Καμπελ χθεςΟ Πισωγλεντης χαλαστηκε που γυρισε το Ουκρανικο υπεροπλο....![]()
![]()
![]()
![]()
To ειδα το Πιρανχας τυπε....καυλωσε ο καμηλοπροβατος μολις το ειδε και με κυνηγουσε μεσα στο σπιτι να μου τον σφυριξει.![]()

Kατσε να μπει ο Νασος να ριξει αποκλειστικη φωτο απο το γκανγμπανκγ στο νοσοκομειοΠαιδια επαθε κοκομπλοκο στο μουνι το Ουκρανικο υπεροπλο....![]()
Πλάκα πλάκα η Ελέτσι φαίνεται η πιο γυμνασμένη από όλες εκεί μέσα,στο κολύμπι θέλω να την δω γιατί βλέπω να πέφτει γέλιο ακατάπαυστο![]()
Πλάκα πλάκα η Ελέτσι φαίνεται η πιο γυμνασμένη από όλες εκεί μέσα,στο κολύμπι θέλω να την δω γιατί βλέπω να πέφτει γέλιο ακατάπαυστο![]()
[/quote]Πλάκα πλάκα η Ελέτσι φαίνεται η πιο γυμνασμένη από όλες εκεί μέσα,στο κολύμπι θέλω να την δω γιατί βλέπω να πέφτει γέλιο ακατάπαυστο![]()
![]()

[/quote]Πλάκα πλάκα η Ελέτσι φαίνεται η πιο γυμνασμένη από όλες εκεί μέσα,στο κολύμπι θέλω να την δω γιατί βλέπω να πέφτει γέλιο ακατάπαυστο![]()
Μαυρος και νερο δεν πανε μαζι τυπε...εχεις κανεναν μαυρο κολυμβητη πρωταθλητη;![]()
Τύποι πάω για κανένα παξιμάδι να βάλω στο διάλειμμα τωρα![]()
Eχεις 5 λεπτο διαλειμμα απο τις δουλειες του σπιτιου?Μπηκε και σωσιας της Ν αο Καμελ χθεςΟ Πισωγλεντης χαλαστηκε που γυρισε το Ουκρανικο υπεροπλο....![]()
![]()
![]()
![]()
Μαύρο όχι,μαύρη ναιΠλάκα πλάκα η Ελέτσι φαίνεται η πιο γυμνασμένη από όλες εκεί μέσα,στο κολύμπι θέλω να την δω γιατί βλέπω να πέφτει γέλιο ακατάπαυστο![]()
Μαυρος και νερο δεν πανε μαζι τυπε...εχεις κανεναν μαυρο κολυμβητη πρωταθλητη;![]()
φτου φτου φάε τη γλώσσα σου ρε νιαμουΤύποι πάω για κανένα παξιμάδι να βάλω στο διάλειμμα τωρα![]()
Θα φας και κολυβα μετα;![]()