Επισκέπτης
man κ σήμερα αποχή θα παίξει :S :S :S
Τυπε μετα τις απαξιωτικες προβοκατσιες του παπαρα και τα ρουφιανιλικια του Τρομπακη το πηρα αποφαση και δεν ξαναμπαινω στο ιταμο και καταπτυστο αυτο θεματιδιον.... :S :S :S
man κ σήμερα αποχή θα παίξει :S :S :S
Τυπε μετα τις απαξιωτικες προβοκατσιες του παπαρα και τα ρουφιανιλικια του Τρομπακη το πηρα αποφαση και δεν ξαναμπαινω στο ιταμο και καταπτυστο αυτο θεματιδιον.... :S :S :S
Οπότε λέω κ εγώ να ρίξω πέτρα στο νήμα κ να κάνω υπομονή μέχρι να αρχίσει το Nomads :S :S :S
εχουμε δικο μας...Οπότε λέω κ εγώ να ρίξω πέτρα στο νήμα κ να κάνω υπομονή μέχρι να αρχίσει το Nomads :S :S :S
οχι ρε παιδια....
κατι εχει κανει ο γιατι οχις και ο χελ και πεφτει ο σερβερ μονο στο συγκεκριμενο νημα
584 μελη και 1967 επισκεπτες δεν το λες και μονος σου...Ναι τυπε μου...αστους μονους τους να μαθουν να σεβονται. :S :S :S

τυπε η παραγωγη ειναι λαρτζ, στο σταρ ακαντεμυ δινανε καθε μερα απο 10000000000 σε 5 τηλεθεατες επειδη εγραφαν σχολια στο τουιτερ :SΤυπε πηρανε προκαταβολη τα φραγκα γιατι το ειχανε σιγουρο οτι θα τους πιστολιασει ο Μενιος. :S :S :S
παντοπωλειο ρε μαν ...δεν προσεχεις καθολου?μηπως κανεις και λιγο ζαπιγκ?Tι επαθλο εχει σημερα?![]()
Παντοπωλειο... Θα στειλουν παλι την Τροστ να κανει ολο το χρυσο καφεδες και τσιγαραTι επαθλο εχει σημερα?![]()
χαλασε και το τρικυκλο?Καλησπέρα αδέρφια συγνώμη που έχασα την αρχή αλλά έχασα το λεωφορείο.
Καλησπέρα αδέρφια συγνώμη που έχασα την αρχή αλλά έχασα το[size=20pt] λεωφορείο.[/size]