Νέα

Survival Etv

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nickpie2008
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 183K
  • Ετικέτες
    reality tv
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποια η σκέψη σας για το νεο reality?

• Θα εχει 3.000.000 τηλεθεατές σαν το StarAcademy

Ψήφοι: 55 23,2%
  • Τι μκας ειναι αυτος ο Μενιος

Ψήφοι: 58 24,5%
  • Αντιγραφη φουλ θελουμε το original

Ψήφοι: 41 17,3%
  • Θα μας πρηξουν τ αρχιδ** με τα reality

Ψήφοι: 83 35,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
15.849
Πόντοι
7.265
Τυποι τις πρωτες μερες ο κοσμος το εβλεπε απο περιεργεια και γιατι ηταν σιγουρο οτι θα ειναι τοσο ξεφτυλοπαραγωγη που θα εβγαζε γελιο...απο εκει και περα ποσο πια να γελασεις με τη παρακμη;

Υ.Γ
Αυτο με τα κωλαρακια που νομιζετε οτι ολοι ειναι με τη πουτσα στο χερι οταν βλεπουν τηλεοραση ειναι αλλο ανεκδοτο...
Ο γουρουνολάτρης δεν είναι?  :think:

KostasToumpanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
110
Πόντοι
6
καλα που βγηκε να προλαβει να παει σε κανα μνημοσυνο...

Μπα... στο μουνί της το μνημόσυνο.. στην καινούργιου πήγε να βγει στο γυαλί.. σαν τον καραφλόπουστα του τουρκοsurvivor..μαιντανος!!!

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
384
Πόντοι
186
Kατερίνα Νάκα ήταν η πρώτη παίκτρια του Survival Secret που αποχώρησε από το παιχνίδι.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Δύο στις 2» και μίλησε για όλους και για όλα, αναφερόμενη και στην τραγική απώλεια του πατέρα της την περίοδο που ήταν μέσα στο παιχνίδι.

«Πήγα στη Νομική, γιατί ο πατέρας μου ήθελε να με βοηθήσει να κάνω κάτι δικό μου, αλλά με κέρδισε το τραγούδι. Σε τέτοιες περιπτώσεις, καταλαβαίνεις πόσο πολύ δύναμη κρύβεις μέσα σου. Η ψυχούλα του είναι κάπου εκεί ψηλά, μας βλέπει, και θέλει να με βλέπει να χαμογελάω. Ήταν ο μπαμπάκας μου!

Και η μαμά είχε πάνω από όλα τα παιδιά της, να μην πονέσουν τα παιδιά της. Είναι ο ήρωας όλης της οικογένειας! Τον είδα πριν μπω μέσα, μου έδωσε την ευχή του, και θα συνεχίσω με αυτή τη ζωή μου!» είπε η τραγουδίστρια,με εμφανή τη συγκίνηση στη φωνή της.

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
384
Πόντοι
186
Στο πλατό της εκπομπή των Μαρίας Ένεζλη και Φωτεινής Γεωργαντά βρέθηκε η Κατερίνα Νάκα, η οποία αποχώρησε χτες βράδυ από το Survival Secret. Η τραγουδίστρια δεν δίστασε να απαντήσει για τα πάντα.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κοιμηθεί ακόμη. Έχω μια υπερένταση. Ήθελα πάρα πολύ να παραμείνω, και πίστευα ότι όσο πιο πολύ το θέλω, θα γίνει και πραγματικότητα.Όσοι με γνωρίζουν, μπορούν να πιστοποιήσουν πόσο μαχητική και αγωνίστρια είμαι. Είμαι πολύ υπερήφανη για την οικογένειά μου.

Με το που πήγα εκεί πέρα, αισθάνθηκα ότι αφήνω τα πάντα πίσω μου. Είναι σαν να μπαίνεις σε μια παράλληλή πραγματικότητα. Είπα ότι πρέπει να αγωνιστούμε και να κερδίσουμε. Είχα φιλική σχέση με τους αδερφούς Δρούλιας, με τη Μαρία είχαμε συνεργαστεί στο παρελθόν.

Εγώ στενοχωρήθηκα πιο πολύ που του άφησα πίσω, είδα την αγάπη που εξέλαβα από όλα τα παιδιά. Έφυγα πολύ ολοκληρωμένη και πολύ γεμάτη. Μόνο όμορφα συναισθήματα έχω! Αυτό που ψήφιζε η αντίπαλη ομάδα, από ότι ξέρω αλλάζει από το επόμενο συμβούλιο, θεώρησα όμως ότι ήμασταν και οι δύο αδικημένες!» είπε η τραγουδίστρια.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
26.373
Πόντοι
6.256
φαινεται συντετριμμενη

εβαλε και μαυρα.. :2funny:

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.116
Πόντοι
456
τετοια απομονωση τυποι ουτε στις φυλακες του ζινγκ ζινγκ δεν ειχε  :S γιαυτο παθαινουν ψυχολογικα ολοι οι παικτες του καλυτεροτερου σουραηβα εβερ  :-

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
40.755
Πόντοι
5.506
το θεμα ειναι οτι χασαμε 2 θεαματικα βυζια τυποι....

KostasToumpanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
110
Πόντοι
6
φαινεται συντετριμμενη

εβαλε και μαυρα.. :2funny:

Δεν υπάρχει κανένας στην οικογένεια της να της πει, ρε ξέκωλο ο πατέρας σου πέθανε, κάτσε σπίτι σου μωρή πουτάνα και σταμάτα να βάφεσαι σαν καρναβάλι και να γελοιοποιησε στα κανάλια έστω για λίγες μέρες..

Ντροπή!!!!!!!

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
40.755
Πόντοι
5.506
μπαρο ο χελρεισερ σε λεει παπαρα....
Υ.Γ. γαμω τα στυλ εισαι ρε μπρο

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
15.849
Πόντοι
7.265
μπαρο ο χελρεισερ σε λεει παπαρα....
Υ.Γ. γαμω τα στυλ εισαι ρε μπρο
Απογοητευμένο είναι το κακόμοιρο  :think: πάω να ντουζαριστώ να είμαι φρέσκος με την έναρξη του παιγνιού.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
40.755
Πόντοι
5.506
ωραιος....εγω εβαλα μια μικρη αδιαβροχη τιβι στο μπανιο μην αρχισει νωριτερα γιατι η βιβλος ειναι απροβλεπτη

megasnik

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2017
Κριτικές
4
Like
830
Πόντοι
146
Δεν υπάρχει κανένας στην οικογένεια της να της πει, ρε ξέκωλο ο πατέρας σου πέθανε, κάτσε σπίτι σου μωρή πουτάνα και σταμάτα να βάφεσαι σαν καρναβάλι και να γελοιοποιησε στα κανάλια έστω για λίγες μέρες..

Ντροπή!!!!!!!

Σωστός αδερφέ

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom