giatioxi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 384
- Πόντοι
- 186
Μεχρι και τα χαιλαιτς αντιγράψανε
![]()
![]()
![]()
![]()
Η ανασκόπηση του σόμμερ δεν υπάρχει,
τι να κλάσει ο μπουγάτσας του survivor με τις μαλακίες που έλεγε όλη την ώρα :S :S :SΜεχρι και τα χαιλαιτς αντιγράψανε
![]()
![]()
![]()
![]()
τι να κλάσει ο μπουγάτσας του survivor με τις μαλακίες που έλεγε όλη την ώρα :S :S :SΣημερα θα χυσουμε μεΑϊβαζηΤριγωνιδου
χύνουμε :S :S :SΤυποι η υπερπαραγωγη του survival δεχεται πολεμο απο παντου και δεν πρεπει να το επιτρεψουμε.Ψαχνω απο το πρωι μεχρι τωρα ολοκληρο το χθεσινο επεισοδιο σε sites και youtube ωστε να το κατεβασω να το εχω σε καποιον σκληρο δισκο να το βλεπω και να το ξαναβλεπω και δεν μπορω να το βρω πουθενα.Μιλαμε για τεραστιο πολεμο στο survival στο E και στον Menios :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S

Ξεχάσες το μωρο μουΘα οργανωθει καμια καταδρομικη στην κουρουτα να παιρνουμε ματι την τριγωνιδου την ματσουκα και την τροστ πισω απο τους θαμνους?![]()
![]()
Ώπα ρε μάγκες βλέπω εδώ φρεσκαδούρα θέμα έχει φτάσει τις 50 σελίδες. Για πείτε τι λέει τρώγεται ή να περιμένω τον μπουγατσοΣάκη τον Μάρτιο με τα παζέλ ?

Ρε φιλε που ζεις στη Βοριά Κινα???Ώπα ρε μάγκες βλέπω εδώ φρεσκαδούρα θέμα έχει φτάσει τις 50 σελίδες. Για πείτε τι λέει τρώγεται ή να περιμένω τον μπουγατσοΣάκη τον Μάρτιο με τα παζέλ ?
Λες να ειναι εναντίον του Menios μουλωχτος μου φαινεται![]()
![]()
γαμαει μαν...
κοπιασε
τυπε μπορει...αλλα εχει θεση στο νημα ο καθενας...Λες να ειναι εναντίον του Menios μουλωχτος μου φαινεται
Εχεις δίκιο -εκανε edit κι άρχισε κατι μπουγατσοΣακη γι αυτο σου πα προσεχετυπε μπορει...αλλα εχει θεση στο νημα ο καθενας...
σε λιγο ολοι θα προσκυνησουν το νημα
κατσε γιατι η σκηνοθεταρα εκανε ενα εξαιρετικο κλοζ απ τωρα σε ενα μαυρο κωλο και δεν σε παρακολουθω..Εχεις δίκιο -εκανε edit κι άρχισε κατι μπουγατσοΣακη γι αυτο σου πα προσεχε
ελα ρε...τι λεει αλανια πως παει η παιχνιδαρα μας?
Ρε φιλε που ζεις στη Βοριά Κινα???
σιγά ρε φίλος μη χρειάζεται να πέσετε και απο ελικόπτερο. Αμα πάτε στην Καρούτα για μπάνιο δίπλα σας θα είναι όλοι και θα παίζουνε που νομίζεις ότι γίνονται τα γυρίσματα στο area51;Θα οργανωθει καμια καταδρομικη στην κουρουτα να παιρνουμε ματι την τριγωνιδου την ματσουκα και την τροστ πισω απο τους θαμνους?![]()
![]()
έχω μια απορία: σας πληρώνει ο Μένιος για να το βλέπετε και να ανεβαίνει η τηλεθέαση?![]()
δε μπορω εχω αποκλειστει στο νησι και παω λιμανι να δω την ομαδαρα μας.ελα ρε...
σκυλε ψυχραιμα λιγο γιατι μας την πεφτουν απο παντου...μην ορμηξεις ακομα