Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ακουσα ότι υπαρχει θεμα με τον μπαρμπα που μενει στο διπλανο σπιτι...δεν τον αφήνουν να κοιμηθεί το μεσημερι με τις φασαρίες και ειπε πως θα φερει το 100 να μας το κλεισει το μπουρδελο... :S
![]()

Τι μκς εισαι χαχαχαχαχαχαεπισης προσωπο από την παραγωγη με ενημερωσε ότι θα ελαττωσουν τις εναέριες ληψεις, γιατι πηγαινουν κατι γυφτοι και χεζουν στους θαμνους εκει γυρω και μας χαλανε τα πλανα... :S
επισης προσωπο από την παραγωγη με ενημερωσε ότι θα ελαττωσουν τις εναέριες ληψεις, γιατι πηγαινουν κατι γυφτοι και χεζουν στους θαμνους εκει γυρω και μας χαλανε τα πλανα... :S

επισης προσωπο από την παραγωγη με ενημερωσε ότι θα ελαττωσουν τις εναέριες ληψεις, γιατι πηγαινουν κατι γυφτοι και χεζουν στους θαμνους εκει γυρω και μας χαλανε τα πλανα... :S
δεν πειραζει μπρο..τα εχω σε μπλου ρει να τας δειςΔεν πιστεύω τι έχανα δύο μέρες.........![]()
![]()
![]()
![]()
Τη μεσαία την εχω τιμήσει...κακοηθειες που γράφονται στο ιντερνετ... :S :S :S :S
Οι παίκτριες του σερβαιβαλ
![]()
δεν πειραζει μπρο..τα εχω σε μπλου ρει να τας δεις

μαλακιες λενε ειναι η πρωτη εκπομπη ULTRAHD (4K),HDR (High Dynamic Range),3D στη ελληνικη τιβι![]()
![]()
Στείλε μπρο γιατί σε streaming κάνει πολλά pixel η εικόνα. Οι κακοπροαίρετοι λένε οτι αυτή είναι η καλύτερη ποιότητα εικόνας.
ακουσα ότι υπαρχει θεμα με τον μπαρμπα που μενει στο διπλανο σπιτι...δεν τον αφήνουν να κοιμηθεί το μεσημερι με τις φασαρίες και ειπε πως θα φερει το 100 να μας το κλεισει το μπουρδελο... :S
![]()
μαλακιες λενε ειναι η πρωτη εκπομπη ULTRAHD (4K),HDR (High Dynamic Range),3D στη ελληνικη τιβι
Στανταρ!Τι είναι αυτά, με έβρισες τώρα;
τον εδινα
![]()
![]()
![]()
και αυτη τον δινει. :S :S :S
spoiler
Σοβαρα τραυματηστικε στο αγώνισμα με τον κροκόδειλο η Κατερινα Νακα αποκλειστική φωτο
Ειναι αγωνίστρια και δεν θελει να φυγει απο το παιχνιδι ομως τυπε, θα συνεχισει με ενα ποδι. :S :S :S