Spirou_Patsi40
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2010
- Like
- 0
Το όνειρό μου είσαι εσύύύύύ, εσύ γλυκειά μου Σίντυυυυυυυ

![]()
![]()
(όπως έλεγε και η διαφήμιση)![]()
![]()
![]()
(όπως έλεγε και η διαφήμιση)![]()
![]()
![]()
Τα καλυτερα ονειρα ειναι αυτα !![]()
Καλημερα!![]()
Σημερα στην πρωινη βαρδια, ενα καινουριο κοριτσι, η Μιρελλα![]()
Θα υπαρξουν και φωτογραφιες της αργοτερα για να την δειτε οσοι δεν την ξερετε![]()
Θα ειναι μεχρι και τις 5 το απογευμα στο στουντιο:-*
μιρελλα??χμ.... εν αναμονή του οπτικού υλικού!!
καλημέρα!![]()
:o :o :oΚαι ενα νεο το οποιο θα χαροποιησει αρκετους!
Απο την επομενη βδομαδα θα ξαναγυρισει η Ερικα!
Ακομα δεν εχουμε κανονισει σε ποιες βαρδιες θα δουλεψει καθως περιμενουμε και απο την ιδια για να δουμε ποτε θα την βολευει, αλλα αυτο ειναι θεμα χρονου να γινει![]()
Οσοι "πιστοι", παλιοι και νεοι, προσελθετε![]()

Την παω με χιλια!!!Την εχω παρει μονο μια φορα και ειναι εκτος των αλλων και φοβερα κοινωνικη!!!Ριξαμε πολυ γελιο......και σε περιοδο που δουλευε τοτε 2 βαρδιες την ημερα!!!!Ειναι πολυ ομορφη και πανω απο ολα εχει κοσμο που ρωταει για αυτην ακομα και τωρα!
Ηξερε να κερδιζει τους πελατες της με τον καλυτερο τροπο![]()
Την παω με χιλια!!!Την εχω παρει μονο μια φορα και ειναι εκτος των αλλων και φοβερα κοινωνικη!!!Ριξαμε πολυ γελιο......και σε περιοδο που δουλευε τοτε 2 βαρδιες την ημερα!!!!
Και παντα με το χαμογελο!!!!Ειχε τον τροπο της η Ερικα, γιαυτο και την προτιμουσαν τοσο πολυ.Και κοινωνικη οπως λες, συν το οτι εμφανισιακα ειναι απιστευτη! ( βεβαια γουστα ειναι αυτα, σε μερικους δεν αρεσει/αρεσε, αλλα κατα γενικη ομολογια δεν παυει να ειναι μια πολυ ωραια παρουσια )
Καλημερα!![]()
Σημερα στην πρωινη βαρδια, ενα καινουριο κοριτσι, η Μιρελλα![]()
Θα υπαρξουν και φωτογραφιες της αργοτερα για να την δειτε οσοι δεν την ξερετε![]()
Θα ειναι μεχρι και τις 5 το απογευμα στο στουντιο:-*
Είναι η ίδια κοπέλα από τη Βούρβαχη 19;![]()
Καλησπερα!
Οχι, ειναι διαφορετικες κοπελες!![]()