Επισκεψη στην Αννα 13/7 βραδακι ...Οτι χειροτερο εχω ποτε βιωσει και πιο κομπλεξικο....Αφου μπαινει μεσα στο δωματιο με νευρα χωρις κανενα λογο και χωρις πολλα πολλα γιατι βαριοταν ή ειχε τα νευρα της με τον προηγουμενο, ξεκιναει πιπα, 1ο φαουλ με ρωταει απο μονη της αμα θελει να συνεχισει πιπα μεχρι να τελειωσω χωρις γαμησι(40ευρω παραβολο)αφου της λεω οχι περναμε στο κυριως πιατο και αλλαζουμε 2 στασεις καποια στιγμη απλα σταματαει σηκωνεται και αρχιζει και μου τον παιζει απο μονη της.. μετα απο λιγο χωρις να εχω τελειωσει απλα σηκωνεται και φευγει και την στιγμη που φευγει απλα μου λεει:εσυ για να μην τελειωνεις κατι εχεις πιει ή κατι εχεις καπνισει και σηκωνεται φευγει....ολη επισκεψη ειχε διαρκεια 8 λεπτα τραγικο...Η χειροτερη φολα και η πιο κομπλεξικη χωρισ λογο, απλα οτι χειροτερο.... Το μονο λαθος που εκανα, ειναι οτι δεν εκανα τα παραπονα μου στην τσατσα οπως εφευγα επειδη ντρεπομουν..Πιστευω να το δει..Εννοειται και πως ηταν η τελευταια επισκεψη μου μεχρι να ξεκουμπιστει η αννα και να ερθει καμια κοπελα απο τις προηγουμενες...Συμπερασμα ΑΝΝΑ=Φολαρααα...(ειναι η πρωτη φορα μου τυχαινει κατι τετοιο)