Master Yoda
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2022
- Like
- 167
- Πόντοι
- 0
Μόνο σαπίλα, μην σε παρασερνουν οι φωτο ειναι χάλια η γκόμενα. Κατά την ταπεινή μου άποψη.
Μόνο σαπίλα, μην σε παρασερνουν οι φωτο ειναι χάλια η γκόμενα. Κατά την ταπεινή μου άποψη.
Δεν την. Ξέρω.
Τις έχεις συναντησει;
ναι φίλε, πολύ παραπλάνηση οι φώτο.Τις έχεις συναντησει;
Πήγα προχθές το απόγευμα, ακόμα είναι η Νεφέλη εκεί και που πήγα κρίμα τα 50 ευρώ που έδωσα.studio 1 τι παίζει αυτο τον καιρό?
Δεν είναι ότι την έχουμε τρια χρόνια τώρα, το πρόβλημα είναι οι υπηρεσίες της.Πήγα προχθές το απόγευμα, ακόμα είναι η Νεφέλη εκεί και που πήγα κρίμα τα 50 ευρώ που έδωσα.
Συμφωνώ απόλυταΔεν είναι ότι την έχουμε τρια χρόνια τώρα, το πρόβλημα είναι οι υπηρεσίες της.
Φίλε είχα πάει με αυτήν πριν μήνες..για το πουτσο είναι.. εννοείται οι φωτογραφίες δεν είναι δικές της ή είναι επεξεργασμένες..μια τοφαλα κοντή είναι προς το Βούλγαρο γύφτισσα.. τεράστιο κώλο έχει..εγώ δε μπόρεσα να τη καλογαμησω γιατί ήταν θεομπαζο.. τελείωσα με πιπα!!δεν αξίζει φιλεΑυτη εδω ακομα γραφει πρωτη φωρα ρεθυμνο ενω ειναι μισο χρονω περιπου,εχει παει κανενας μαγκας να πει ανα ειναι ψευτικη?
![]()
εγώ πήγα και έφυγα. όπως τα είπε ο συναγωνιστής.Αυτη εδω ακομα γραφει πρωτη φωρα ρεθυμνο ενω ειναι μισο χρονω περιπου,εχει παει κανενας μαγκας να πει ανα ειναι ψευτικη?
![]()
καλα εκανες μας εχουν τρελανει να διχνουν λιγο σωμα μπας και ποιασουν κορωιδο,θυμαμε να ειχα παει στην Αννα και ηταν μια χοντρη γρια και ειπα φευγω,μου λεει οχι οι φωτογραφιες ειναι αληθινες και λεω για χαζω ψαχνεις δεν σε βλεπω μπροστα μου,αλλα καταλαβα τη δουλεια κανει γιατι ηταν η τσατσα,ειχε μια ισπανιδα που δεν ηξερε αγγλικα να κανει τι δουλεια.εγώ πήγα και έφυγα. όπως τα είπε ο συναγωνιστής.