Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
2831103923 ρωτάς ότι θέλειςπαιδες. χαιρετώ παιζει κανενα τηλεφωνακι ρεθυμνο? αν κανενας συναδελφος έχει στειλτε ένα ινμποξ
ευχαριστω αδερφέ!!2831103923 ρωτάς ότι θέλεις
Έχει έρθει η Ειρήνη μια ξανθιά σκέτη καυλαΞέρουμε αν έχει έρθει νέα κοπέλα;
Επισκέφτηκα χθες την Ρωξάνη. Μου συστήθηκε σαν τσέχα γύρω στα 35 -40 . Από εμφάνιση είναι ψηλή ξανθιά ενώ στο σώμα θα την έλεγα νταρντάνα.¨Εχει κιλά αλλά δεν θα πεις ότι είναι μαζεμένα σε κοιλιά ή περιφέρεια.
Απο υπηρεσίες δεν δίνει φιλιά αλλά δεν βιάζεται καθόλου και δείχνει οικειότητα. Δεν είναι του τύπου ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε. Η πίπα της είναι πολύ καλή κ μάλιστα έκανε κ deep throat . Στο σεξ δεν δοκιμάσαμε πολλές στάσεις μόνο στα τέσσερα κ μετά ξάπλωσε ο΄που κ τελείωσαμε. Μετά δεν έδειξε να φύγει αντίθετα έμεινε στο κρεββάτι κ είχε διάθεση για χαδάκια κ κουβεντούλα.
Σε γενικές γραμμές έμεινα ευχαριστημένος κ θα την ξαναδώ πριν της 27/12 που μου είπε ότι θα φύγει .
Οπότε μακριά, μόνο η Ειρήνη αξίζει στο Studio, και έρχεται σπάνια δυστυχώς, έτσι και έρθει θα πάμε αμέσωςΑυτά είχα γράψει για τη Ρωξάνη πριν 3 χρόνια.. Τα ίδια ισχύον κ τώρα. Πάντα έχει διάθεση κ δεν βιάζεται καθόλου. Απλά έχει πάρει κ κάποια κιλάκια.
Η Ρωξάνη μου είχε πει ότι θα έμενη μέχρι της 20/12 . Τώρα αν έφυγε δεν ξέρω.Είναι κάποια κοπέλα στο Studio???
Ευχαριστώ πατριώτη. Μήπως έχει και κανένα άλλο μέρος ενδιαφέρον η τηλεφωνο από κάποιο ανεξάρτητο κοριτσι στείλε ιν μποξ ..όποιος ξερειΠροχθές πήγα κ ήταν η Ρωξάνη. Απ ότι μου είπε θα κάτσει κ άλλες μέρες.
Και σε εμένα ?Ευχαριστώ πατριώτη. Μήπως έχει και κανένα άλλο μέρος ενδιαφέρον η τηλεφωνο από κάποιο ανεξάρτητο κοριτσι στείλε ιν μποξ ..όποιος ξερει