Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.705
- Πόντοι
- 7.636
Έτσι...σωστά!φορεμένο πρέπει να το δούμε αυτο..
Έτσι...σωστά!φορεμένο πρέπει να το δούμε αυτο..
.... γλύκα δεν νομίζω, αλμύρα ίσως ............αλλη γλυκα τα φορεμενα...
Είσαι μερακλής κ μαρεσεις.... γλύκα δεν νομίζω, αλμύρα ίσως ............
δεν παιζει ρολο η ηλικια το θεμα ειναι να το χεις... άμα περάσεις τα 50 γίνεσαι !
Την πάει και την φέρνει! Μουνοχειλα να γλύφεις όλη μέρα!Για να δουμε της παει?
Χαλάλι! Θα πούμε ότι είναι κατεβασμένο!Να θες να κοιμηθείς και να σου έρχεται να κοιμηθεί έτσι...συγνώμη που δε φοράει ατριγκακι και βγαίνω εκτός θέματος...
Επωφελησου τώρα γιατί αν πιάσουν τα μεγάλα κρύα θα φοράνε προβιάΝα θες να κοιμηθείς και να σου έρχεται να κοιμηθεί έτσι...συγνώμη που δε φοράει ατριγκακι και βγαίνω εκτός θέματος...
Αγαπημένα κόκκινα και μαύραΒλεπω εχουν κοινο γουστο στο χρωμα με την δικια μου
Και μπότες και δυχτι! Ωραίος! 9,5 στα 10! Το μισό το κρατάω άμα είχε και μισό σολομέ η φούστα!
Σηκωμένη *Και μπότες και δυχτι! Ωραίος! 9,5 στα 10! Το μισό το κρατάω άμα είχε και μισό σολομέ η φούστα!
Μπροστά στις εμπειριες της ζωής, τι είναι τα χρήματα;Εγω τσάμπα ποτέ ....αλλά για την εμπειρία θέλω να βρεθούμε και την δικιά μου και την δικιά της ....
Με εμένα θα κάνεις μια εξερεση....χαχα είμαι πολύ καλόςΜπροστά στις εμπειριες της ζωής, τι είναι τα χρήματα;
Πέρα από την πλάκα, δεν κάνω συναντήσεις όμως! (Το γράφω γιατί η παραπάνω πρόταση θα αποτελέσει έναυσμα πολλών μηνυμάτων για συνάντηση)
Εννοείται αν δεις και την κωλαρα που τα φοράει είναι αλλιώς..μαλλη γλυκα τα φορεμενα...
ιδια συν λευκα κ λεοπαρ...Αγαπημένα κόκκινα και μαύρα
Λευκά λίγα λεοπαρ Όχι άλλα πολύ καυλωτικα είναι τώρα που το λες πρέπει να πάρουμε μερικά χαχαιδια συν λευκα κ λεοπαρ...
κατσε να σου δωσω καμια ιδεαΛευκά λίγα λεοπαρ Όχι άλλα πολύ καυλωτικα είναι τώρα που το λες πρέπει να πάρουμε μερικά χαχα