![]()
![]()
![]()
γτ δεν καταλαβενω τπτ?ειμαι ξανθια?
![]()
![]()
μωρό εσύ δεν χειράζεται να καταλαβαίνεις απλά να είσαι όμορφη

![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλημέρα σ' όλους πέρασα τώρα το πρωί απο το ίδρυμα καί είδα καί το νέο πρόσωπο ! εμφανισιακά είναι ακριβώς όπως την περιγράφει ό φίλτατος συναγωνιστής , για απόδοση υπηρεσιών δεν ξέρω γιατί δεν δοκίμασα !Ξανθό ψιλοκοντό μαλλί,στεγνή,που δούλευε με το nick Λάουρα η Τσέχα;
Λάθος ! έχεις ακόμα μια επιλογή , όχι ότι δεν ήθελα βέβαια σβέρκωμα ( καί στα 2 κεφάλια ! ) καί απο την Αμάντα !σε σβέρκωσε η Αμάντα Ε?
Στι γενικό χαβαλέ σταματάω τη διαφωνία και μπαίνει στο αρχείο.. ΑΛΛΑ Η ΑΜΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΛΑ.Καλύτερη για μένα η Ελένη αλλα το καλό να λέγεται μη κάνετε τσιγγουνιες , ακόμα και οι πουτάνες θέλουν να επιβραβεύονται για την ομορφιά τους
![]()
![]()
τι ωραια που ειναι οταν εχεις πυρετο και σε μαστιγωνουν.....
ναι μου την γλιτοσεςςΛάθος ! έχεις ακόμα μια επιλογή , όχι ότι δεν ήθελα βέβαια σβέρκωμα ( καί στα 2 κεφάλια ! ) καί απο την Αμάντα !
Τι εννοείς είναι η δουλειά σου? Να αξιολογείς τα μπουρδέλα? Η είσαι οικονολόγος ? Γιατι αν είσαι κάτι τέτοιο είμαστε συνάδελφοι και μπρώ να σου πω ότι κανείς απο τους δυο μας ακόμη δεν είναι σωστος αν το πας σε έρευνα αγοράς δίοτι υπάροχυν πολλές μεταβλητές που δεν έχουμε λάβει υπόψη για αυτο και σου είπα ότι είναι χαβαλές που γενικά ήθελε να δείξει ότι πλά είνα καλύτερα τα στούντιο απο τα μπουρδέλα αλλα και πάλι είναι υποκειμενικό. Εγώ ξέρω άτομα που τους αρέσει να πάιζουν με το θανατο και τον Άδη , για εκέινους είναι καλύτερα να γαμάνε μαύρες ακα απο το δρόμο επειδή αυτό ψα΄χνουν...Απλα να αναφερω, και το κλεινω εδω, οτι η διαφωνια μου μαζι σου ηταν ως προς την αναλυση σου (ειναι η δουλεια μου να κανω αναλυσεις γιαυτο και μου χτυπησε ασχημα), η οποια ηταν εντελως λαθος. Οτι τα στουντιο ειναι καλυτερα απο τα μπουρδελα ειναι γεγονος. Οπως και το οτι τα call girls καλυτερα απο τα στουντιο. Και τα city tours καλυτερα απο τα απλα call girls. Γι'αυτο και καταβαλεις premium για να πας απο τη χαμηλη κατηγορια στην επομενη. Το θεμα ειναι να αξιολογησει ο καθενας απο μας αν ειναι διατεθημενος να καταβαλει αυτο το premium.
Καλο ΣΚ!
ΥΓ. Το σημαντικοτερο παντως για μενα δεν ειναι τοσο η ομορφια οσο οι υπηρεσιες.
Τι εννοείς είναι η δουλειά σου? Να αξιολογείς τα μπουρδέλα? Η είσαι οικονολόγος ? Γιατι αν είσαι κάτι τέτοιο είμαστε συνάδελφοι και μπρώ να σου πω ότι κανείς απο τους δυο μας ακόμη δεν είναι σωστος αν το πας σε έρευνα αγοράς δίοτι υπάροχυν πολλές μεταβλητές που δεν έχουμε λάβει υπόψη για αυτο και σου είπα ότι είναι χαβαλές που γενικά ήθελε να δείξει ότι πλά είνα καλύτερα τα στούντιο απο τα μπουρδέλα αλλα και πάλι είναι υποκειμενικό. Εγώ ξέρω άτομα που τους αρέσει να πάιζουν με το θανατο και τον Άδη , για εκέινους είναι καλύτερα να γαμάνε μαύρες ακα απο το δρόμο επειδή αυτό ψα΄χνουν...
ατζελα τι επαθε το site του στουντιο??δειχνει οτι να 'ναι...δειχνει βαρδιες και φωτο του ιουνιου 2011
εχει virus τυπε μου ανταγωνιστεσ κανανε μαλακιαατζελα τι επαθε το site του στουντιο??δειχνει οτι να 'ναι...δειχνει βαρδιες και φωτο του ιουνιου 2011
Παρομοιως.(δεν ανοίγει το σαιτ (του 104) η μόνο εγώ το παθαίνω)???