You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.028
- Πόντοι
- 26.470
καλησπερα φιλαρακια...τι γινεστε? Η αμαντα τρελλοκομειο...![]()
![]()
![]()
![]()
Λες ???![]()
Να ευχηθω στον αγαπητο Λαγο, τα καλυτερα !!!καλησπερα φιλαρακια...τι γινεστε? Η αμαντα τρελλοκομειο...
DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Καλώς τον Bugs Bunny !καλησπερα φιλαρακια...τι γινεστε? Η αμαντα τρελλοκομειο...
Καλώς τον Bugs Bunny !
Απο εμενα , τα σεβη μου !!!
lolita2006
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Εγω οπως τη διαβασα,γιατι μου καρφωθηκε οτι ειναι κριτικη απο ανθρωπο που δουλευει σε οικο που του τρωει τη δουλεια το 104?δεν υπαρχει περιπτωση να ισχυουν αυτα που λεει και η περιγραφη του αλλοιωνει τελειως την πραγματικοτητα.Και αυτο αποδεικνυεται και απο το γεγονος οτι δεν ισοπεδωνει την εμφανιση της αναστασιας,κατι που θα εκανε οποιοσδηποτε ηταν τοσο απογοητευμενος,και το κανει για να φανει ρεαλιστικο.
καλα δε ντρεπεστε? εδω και ποση ωρα εχει βγει αρνητικη κριτικη και δεν εχει χυμηξει κανενας? τσ τσ τσ παει χαλασε ο κοσμος....![]()

Συβμαινουν και αυτα, δεν ειναι κακο !!!
Επισκέπτης
Εγω οπως τη διαβασα,γιατι μου καρφωθηκε οτι ειναι κριτικη απο ανθρωπο που δουλευει σε οικο που του τρωει τη δουλεια το 104?δεν υπαρχει περιπτωση να ισχυουν αυτα που λεει και η περιγραφη του αλλοιωνει τελειως την πραγματικοτητα.Και αυτο αποδεικνυεται και απο το γεγονος οτι δεν ισοπεδωνει την εμφανιση της αναστασιας,κατι που θα εκανε οποιοσδηποτε ηταν τοσο απογοητευμενος,και το κανει για να φανει ρεαλιστικο.
Σε στενοχώρησε η αρνητική κριτική;
Επισκέπτης
Αντιθέτως! Είναι πολύ συνηθισμένη η έκφραση "πανέμορφο κομοδίνο".Εγω οπως τη διαβασα,γιατι μου καρφωθηκε οτι ειναι κριτικη απο ανθρωπο που δουλευει σε οικο που του τρωει τη δουλεια το 104?δεν υπαρχει περιπτωση να ισχυουν αυτα που λεει και η περιγραφη του αλλοιωνει τελειως την πραγματικοτητα.Και αυτο αποδεικνυεται και απο το γεγονος οτι δεν ισοπεδωνει την εμφανιση της αναστασιας,κατι που θα εκανε οποιοσδηποτε ηταν τοσο απογοητευμενος,και το κανει για να φανει ρεαλιστικο.
Πάει δεν είναι αυτό το 104 που όλοι αγαπήσαμε...καλα δε ντρεπεστε? εδω και ποση ωρα εχει βγει αρνητικη κριτικη και δεν εχει χυμηξει κανενας? τσ τσ τσ παει χαλασε ο κοσμος....![]()
Επισκέπτης
Εγω οπως τη διαβασα,γιατι μου καρφωθηκε οτι ειναι κριτικη απο ανθρωπο που δουλευει σε οικο που του τρωει τη δουλεια το 104?
Εννοείς ότι υπάρχουν στημένες κριτικές πού εξυπηρετούν συμφέροντα;
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
καλα ενας δε βρεθηκε ακομη να παρει ενα τηλεφωνο και να ενεργοποιηθει το Π.Α.Α.Κ. ?Αντιθέτως! Είναι πολύ συνηθισμένη η έκφραση "πανέμορφο κομοδίνο".
Πάει δεν είναι αυτό το 104 που όλοι αγαπήσαμε...![]()
Biker!
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Βρε βρε βρε σουξέ η τσατσολαγνεια................................................
Απίστευτο!
Ομπρός στο δρόμο
που χάραξε ο ΤΑΚΜΑΝ !

Βαριέσαι πολύ , ε ;
Επισκέπτης
:oΕννοείς ότι υπάρχουν στημένες κριτικές πού εξυπηρετούν συμφέροντα;
λαγαρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2006
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Ομπρός στο δρόμο
που χάραξε ο ΤΑΚΜΑΝ !
![]()
![]()
Βαριέσαι πολύ , ε ;
Μάλλον θα Πορνομεγαρισω οσονούπω!
Επισκέπτης
Και αυτο αποδεικνυεται και απο το γεγονος οτι δεν ισοπεδωνει την εμφανιση της αναστασιας,κατι που θα εκανε οποιοσδηποτε ηταν τοσο απογοητευμενος,και το κανει για να φανει ρεαλιστικο.
Δεν έχεις καθόλου δίκηο.Απογοητευμένος είναι ο άνθρωπος δέν είναι άδικος.Γιατί έπρεπε να θάψει την κοπέλλα;
Επισκέπτης
Μου πάει το καινούριο μου καπέλο;Πλάκωσαν οι Πουαροκλουζαδες!