anastasiaHOT
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2011
- Like
- 0
Da dove e?
pescara carinio :-* ;) ;)
Da dove e?
pescara carinio :-* ;) ;)
Come ha diciso di lavorare ad Atene?Μi sembra bastanza strano!
ma non importa come mai sono arivata qua....importante e che ci sono per voi tutti.![]()
![]()
![]()
E se mi permetti tu caro Kaviros 69 di dove sei ? dall' isola di Samothraki per caso ? te lo chiedo perche il tuo sopranome indica quella parte.
ιντερλινγκουα δικε μου ?
ιντερλινγκουα δικε μου ?
Εννοειται......μια χαρα θασαι και free δηλ στο χριστουγιεννιατικο party μας την Τεταρτη ;)
Εννοειται......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Benvenuto allora nel circolo degli " italiani - orientali " ! che oltre Anastasia " l' inferno bruno " siamo almeno in tre ancora a parlare e comprendere l' italiano ! Μετάφραση : Καλώς όρισες στον κύκλο τών " Ιταλών - Orientals " που εκτός της Αναστασίας " την μελαχροινή κόλαση " είμαστε τουλάχιστον τρείς που μιλάμε καί καταλαβαίνουμε τα Ιταλικά ! αλήθεια πώς καί τα μιλάς ? σπούδασες καί εσύ εκεί ?Vicino!![]()
Παναγιά μου Δέσποινα !!!!!!!
Πω πω ρε Amanda πότε θα βάλω καί εγώ το χεράκι μου καί το πουλάκι μου εκεί που βάζεις καί εσύ το χεράκι σου !!
Party ? what party ? and why i'm not invited too ?Εννοειται......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγραψες λάγαρος.
Εχθές έγινε μία ''κουβέντα'' για τον τονισμό της λέξης μεταξύ Ροκαυλόν, Λαγαρού και amjik.
E...o Ροκαυλόν έκανε λογοπαίγνιο γράφοντας Λάγαρος.
Αυτά....![]()
Μα μ' έχεις για τέτοιον άνθρωπο αγαπημένε μου amjik;Να είδοποιηθώ μέσω mail γιά σχόλια πού θα άκολουθήσουν......