CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 590
- Πόντοι
- 8.805
Και οι τρεις ειναι υπεροχες......
Και οι τρεις ειναι υπεροχες......
Συναγωνιστές θα κατέβω Αθήνα κατά τις γιορτές και σκέφτομαι να περάσω μια βόλτα από το ίδρυμα για αυταρχικό-ποδολαγνεία-ουρολαγνεία. Ποιά κοπέλα μου προτείνετε ως "ειδική" στα συγκεκριμένα φετιχ; Από τις φωτογραφίες έχω ξεχωρίσει τη Σάρα αλά μου φαίνεται μικρούλα και δεν ξέρω κατά πόσο θα ανταπεξέλθει.
Συναγωνιστές θα κατέβω Αθήνα κατά τις γιορτές και σκέφτομαι να περάσω μια βόλτα από το ίδρυμα για αυταρχικό-ποδολαγνεία-ουρολαγνεία. Ποιά κοπέλα μου προτείνετε ως "ειδική" στα συγκεκριμένα φετιχ; Από τις φωτογραφίες έχω ξεχωρίσει τη Σάρα αλά μου φαίνεται μικρούλα και δεν ξέρω κατά πόσο θα ανταπεξέλθει.
πανικός σήμερα με το Μαρινάκι, μπόλικο τσοντέ σέξ και ζουζούνισμα στο τέλος!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Επίσης η Ελβίρα που δεν την είχα δεί είναι τέλεια εμφανισιακά. Απίστευτο milf και ειδικά με το δικτυωτό που φόραγε ήταν κόλαση. Για ένα δευτερόλεπτο σκεφτικά να πάρω αυτήν αλλα είχα έρθει για Μαρίνα οπότε κρατήθηκα. Την άλλη φορά!!!!
Πρεπει να ερθω και εγω να δω το χορογια το μαγαζι βρε δεν λες τιποτα >
σου αρεσε?
θελει παραπανω στολιδια?
οχι ειναι αρκετα?
τοσο κοπο καναμε για να το στολισουμε
και σενα ο νους σου στη μαρινα και στην ελβιρα
καλησπέρα ταφ...υπάρχει και άλλος λάτρης του καββαδία στο μπουρδελοσάιτ...δες στις κριτικές και στα σχόλια...Πρεπει να ερθω και εγω να δω το χοροεχω καιρο να ερθω
Η Νεφέλη θα γυρίσει αυτό το μήνα Άντζελα?![]()
ο Καββαδιας ανηκει σε ολουςκαλησπέρα ταφ...υπάρχει και άλλος λάτρης του καββαδία στο μπουρδελοσάιτ...δες στις κριτικές και στα σχόλια...![]()
είσαι καλά?
δεν καταλαβαίνω...ο Καββαδιας ανηκει σε ολουςκαλα ειμαι ;) εσυ που ησουν χθες βραδυ>
![]()
![]()
![]()
Καλησπέρα ΦιλοΚαββαδιώτες orientales !ο Καββαδιας ανηκει σε ολουςκαλα ειμαι ;) εσυ που ησουν χθες βραδυ>
![]()
![]()
![]()
ε ναι μια ερωτηση εκαναδεν καταλαβαίνω...![]()
χτες βράδυ??
![]()
![]()
καλησπερα αγαπητεΚαλησπέρα ΦιλοΚαββαδιώτες orientales !
τι 'ηταν χτες το βράδυ??ε ναι μια ερωτηση εκανα![]()
![]()
καλησπερα αγαπητε
![]()
Σαββατοτι 'ηταν χτες το βράδυ??
σαν παιδί κ γω....κάτι έκανα ;) ;) εσύ? πήγες στούντιο?Σαββατο![]()
λεω αν βγηκες πουθενα
![]()
οχι αλλα κατι θα κανω αυτη την εβδομαδασαν παιδί κ γω....κάτι έκανα ;) ;) εσύ? πήγες στούντιο?
κάτι είδα τις προάλλες...καλά κατάλαβα?? πάντα υπάρχει σε όλα ένα τέλος?? ;)οχι αλλα κατι θα κανω αυτη την εβδομαδα![]()
δεν ξερω για πιο ,πραγμα μιλαςκάτι είδα τις προάλλες...καλά κατάλαβα?? πάντα υπάρχει σε όλα ένα τέλος?? ;)
για να σε βοηθήσω....τυχαίο το ότι ενδιαφέρεσαι για νεφέλη? είδα ρε παιδί μου ότι ανέβηκαν οι τόνοι λίγο με το αριστούργημα και μετά το αβατάρ σου να γράφει closed....δεν ξερω για πιο ,πραγμα μιλαςμαλλον δεν καταλαβες
παντα υπαρχει ομως επι του τελους αρχη ;)
Αριστούργημα?για να σε βοηθήσω....τυχαίο το ότι ενδιαφέρεσαι για νεφέλη? είδα ρε παιδί μου ότι ανέβηκαν οι τόνοι λίγο με το αριστούργημα και μετά το αβατάρ σου να γράφει closed....