You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Orestis_Kou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 85
- Like
- 32
- Πόντοι
- 96
αυτο το κουνιστο πως γινεται?
μαρεσει.
και μένα μ'αρέσει, έλα να το κουνήσουμε μαζί.
Πάτα μια παράθεση στο μήνυμά του, να δούμε πως το έχει κάνει. ;)
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Εμενα με φωτισες για το δικο σου οραμα....χαχαχα...κοιτα να φωτισεις, με Γνωση τον εαυτο σου, τωρα που εισαι νεος....γιατι δεν εισαι, σε σωστο δρομο σκεψης!!!!...Οσον αφορα, να με γνωρισεις οπως αναφερεις, συγνωμη αλλα δεν ζηταω ουτε απο ανδρες... αλλα ουτε απο γυναικες... στο διαδικτυο γνωριμια!!!!....Μονο πελατης στα στουντιο ειμαι και πηγαινω σε εργαζομενες!!αυτό ξαναπές το! είσαι σόφος ρε παιχτούρα! δεν έχει ανάγκη η Κέλλυ, αυτοθαυμάζεται μια χαρά! Σε μένα πες τα που καμιά φορά το χάνω λίγο και χαλιέμαι. Αλλά τώρα το έχω βρει αυτό που λες και είμαι ευτυχής. ;)
Εγώ είμαι ο ηλίθιος; thanks
Ελπίζω να έχω και γω την τιμή να σε γνωρίσω και γω, θα σου στείλω και σένα προσκλητήριο αν είναι να κάνω την πρόταση στην Κέλλυ εκείνη τη μέρα.
Με το άλλο θέμα έχω μπερδευτεί πολύ, νόμιζα ότι είχες καταλάβει. Σου ξαναέστειλα πμ, ελπίζω να σε φώτισα κάπως.
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Διαδικτυακα φιλαρακια μου, σας αφηνω!!!...Ο καλυτερος τροπος για να ξεκινησουμε την ημερα μας, μεχρι να ελθει το δειλινο..... ειναι να κανουμε ευτυχισμενο τουλαχιστον εναν ανθρωπο!!!Να εχετε μια υπεροχη ημερα σημερα!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
Orestis_Kou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 85
- Like
- 32
- Πόντοι
- 96
Διαδικτυακα φιλαρακια μου, σας αφηνω!!!...Ο καλυτερος τροπος για να ξεκινησουμε την ημερα μας, μεχρι να ελθει το δειλινο..... ειναι να κανουμε ευτυχισμενο τουλαχιστον εναν ανθρωπο!!!Να εχετε μια υπεροχη ημερα σημερα!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
Έγινε αγαπητέ διαδικτυακέ φίλε, σοφά τα λόγια σου, θα προσπαθήσουμε να τα τηρήσουμε όλοι πιστεύω τη σημερινή μέρα και κάθε μέρα. ;)
Καλημέρα σε όλους κι από εμένα, αποχωρώ. ;)
ΥΓ: Nio16 σεμνά, μην κουνιέσαι πολύ γιατί στο θρεντ αυτό υπάρχει πολύ βαρβατίλα που ενοχλείται από τα κουνήματα.
anastasiaHOT
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2011
- Like
- 0
kaimera se olous

sarouman
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 69
- Like
- 543
- Πόντοι
- 7.125
kaimera se olous![]()
![]()
![]()
Καλημέρα στο όμορφο κορίτσι (και στα υπολοιπα της βαρδιας)
Καλημερα Αντζελα!
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.028
- Πόντοι
- 26.470
μετά από μια δύσκολη συνεχόμενη ππωινή βάρδια λιγάκι ξεκούραση....τι κάνει η καλή παρέα?? καλησπέρα και στα όμορφα κορίτσια...
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.028
- Πόντοι
- 26.470
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
καλησπέρα lady antzy!!!!
τι κανεις μαναρι?
τοχουμε λιωσει το cd σου

εχει γινει το studio πολυ lounge

lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.028
- Πόντοι
- 26.470
να με ακούς άλλη φορά εμένα....ξέρεις πόσο καιρό χτυπιόμουν ότι πρέπει να αλλάξει η μουσική και ότι αποκλείεται να γουστάρουν οι πελάτες το ντάμπα ντούμπα??? έτσι είναι σούπερ...άμα θες έχω και άλλα...τι κανεις μαναρι?
τοχουμε λιωσει το cd σου
εχει γινει το studio πολυ lounge![]()
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 590
- Πόντοι
- 8.805
Γιατι δεν ηλθες Μεγαρο χθες ?μετά από μια δύσκολη συνεχόμενη ππωινή βάρδια λιγάκι ξεκούραση....τι κάνει η καλή παρέα?? καλησπέρα και στα όμορφα κορίτσια...
Εσυ εχασες.

Ειχαμε πολυ εκλεκτη παρεα.
Την καλησπερα μου στις Κυριες και τους Κύριους.
να με ακούς άλλη φορά εμένα....ξέρεις πόσο καιρό χτυπιόμουν ότι πρέπει να αλλάξει η μουσική και ότι αποκλείεται να γουστάρουν οι πελάτες το ντάμπα ντούμπα??? έτσι είναι σούπερ...άμα θες έχω και άλλα...

amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 47.840
- Πόντοι
- 24.385
Πάντως τύπε, λέγεται ότι πολλοί που πάνε στο 104 είναι γκέι...![]()
Πρωτος καί καλήτερος έγώ .....μόνο gay σκατόπουστρα
τού κερατά είμαι !!!!!!!
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 590
- Πόντοι
- 8.805
φίλε Heelover μια απο τα ίδια. Δουλεία και υποχρεώσεις. Σήμερα ήρθε και το χαράτσι για το ακίνητο καθώς και το τελος κυκλοφορίας του αμαξιού και νιώθω λες και πήρα αυταρχικό μόνο που αντί για δονητή πήραμε το πόδι του τραπεζιού....