Λαγε και αυτη εξω παει ................ γιαto kalitero moromu :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Λαγε και αυτη εξω παει ................ γιαto kalitero moromu :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Πινετο αργα, ειναι καλυτερη απολαυση :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* !!!
Καλημέρα σε όλους και όλες, καλή Κυριακή!
Καλή βαρδια στις εργαζόμενες!
kalimera moromu...... efaristo poli :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Καλημέρα σε όλους και όλες, καλή Κυριακή!
Καλή βαρδια στις εργαζόμενες!
σε ευχαριστώ μωρό μου που επιβεβαιώνεις αυτό που φανταζόμουν...to kalitero moromu :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
kalimera moromuΚαλημέρα Αλεξάνδρα
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*σε ευχαριστώ μωρό μου που επιβεβαιώνεις αυτό που φανταζόμουν...![]()
![]()
εσένα γλυκό μου, σου αρέσει η σειρά που έβαλα τα πράγματα?? δεν είναι ωραίο να ναι καθαρός ο συντροφος σου πριν το:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
episis moromu :-*καλη κυριακή σε όλους!!!!
ne ne omos proto na vro to sindrofoεσένα γλυκό μου, σου αρέσει η σειρά που έβαλα τα πράγματα?? δεν είναι ωραίο να ναι καθαρός ο συντροφος σου πριν το![]()
??
den borw na pistepsw oti eisai moni!! plaka kaneis etsi??ne ne omos proto na vro to sindrofo![]()
![]()
![]()
![]()
den kano plaka ine alitia :'( :'( :'( :'( :'(den borw na pistepsw oti eisai moni!! plaka kaneis etsi??
den borw na pistepsw oti eisai moni!! plaka kaneis etsi??