Γεια σας! Γεια σας! Εγω μολις γυρισα απο παραλια.. Ζηλια? Dawn ησουν κι εσυ...? ;)
εγω την παραλία την βλέπω μόνο σε καρτ ποσταλ...
Γεια σας! Γεια σας! Εγω μολις γυρισα απο παραλια.. Ζηλια? Dawn ησουν κι εσυ...? ;)
ΕΛΑ ΜΠΟΥ ΝΤΕ ΚΑΙ ΓΩ ΑΠΟΡΟ ΠΟΣ ΚΑΙ ΜΟΘ ΕΧΙΣ ΓΛΙΤΟΣΙ ΕΤΣΙ ΧΟΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΔΟΚΙΜΑΣΟ ΜΑΛΟΝ ΕΙΣΑι σκλιρο καριδιι ΑΛΑ ΑΜΑ ΕΡΘΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΔΟΣΟ ΤΟ ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΘΑ ΣΕ ΕΧΟ ΣΕ ΤΙΜΟΡΙΑΤί γυναίκα είναι αυτή... Απορώ πώς κρατιέμαι και δεν την έχω επισκεφτεί ακόμα
ΕΛΑ ΜΠΟΥ ΝΤΕ ΚΑΙ ΓΩ ΑΠΟΡΟ ΠΟΣ ΚΑΙ ΜΟΘ ΕΧΙΣ ΓΛΙΤΟΣΙ ΕΤΣΙ ΧΟΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΔΟΚΙΜΑΣΟ ΜΑΛΟΝ ΕΙΣΑι σκλιρο καριδιι ΑΛΑ ΑΜΑ ΕΡΘΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΔΟΣΟ ΤΟ ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΘΑ ΣΕ ΕΧΟ ΣΕ ΤΙΜΟΡΙΑ
( ΦΙΛΙΑ ΕΛΕΝΑΑ )
τα κοριτσια πρεπει να παρουν τα μπραβο ;)
εγω αν εξαιρεσεις 1-2 φορες το μηνα που θα δουλεψω για να κανω το κεφι μου
ολη την προσπαθεια αυτες την κανουν ;)
Μωρό τις έχεις αραιώσει τις βάρδιές σου μου φαίνεται, έτσι;
ΕΛΑ ΜΠΟΥ ΝΤΕ ΚΑΙ ΓΩ ΑΠΟΡΟ ΠΟΣ ΚΑΙ ΜΟΘ ΕΧΙΣ ΓΛΙΤΟΣΙ ΕΤΣΙ ΧΟΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΔΟΚΙΜΑΣΟ ΜΑΛΟΝ ΕΙΣΑι σκλιρο καριδιι ΑΛΑ ΑΜΑ ΕΡΘΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΔΟΣΟ ΤΟ ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΘΑ ΣΕ ΕΧΟ ΣΕ ΤΙΜΟΡΙΑ
( ΦΙΛΙΑ ΕΛΕΝΑΑ )
Γεια σας αγορακια!
Αχ,ετσι! Ανεβασε λιγο τη διαθεση μου.. Σε λιγο παω για δουλεια κ θελω μια..ωθηση! ;)τι παιδι εισαι ρε αλικη
Σαν τι ωθηση δηλ. να σε σπρωξουν για να πας μπροστα Αλικακι ???Αχ,ετσι! Ανεβασε λιγο τη διαθεση μου.. Σε λιγο παω για δουλεια κ θελω μια..ωθηση! ;)
Σαν τι ωθηση δηλ. να σε σπρωξουν για να πας μπροστα Αλικακι ???
Αχ,ετσι! Ανεβασε λιγο τη διαθεση μου.. Σε λιγο παω για δουλεια κ θελω μια..ωθηση! ;)